Bemutatkozik a Strong Frogs Trambulin Jump csapata

Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban a Strong Fogs Trambulin Jump vezetője, Szlávik Anna nyilatkozott:

Nem, nem túlzás! Az elmúlt évek alatt egy viszonylag új, különleges sportág népszerűsítésével remek, összetartó csapatot verbuváltam. Az órákon túl közös programok, táborok, másfajta edzésformák közös kipróbálása erősíti a csapattagok kapcsolatát.

Már 3 éve tartok trambulin edzéseket Csepelen. Ez az edzésforma hiányzott a csepeliek életéből. Eleinte 2 trambulinnal kezdtem. Köredzésbe tettem be. Ez nem sokáig tartott, mert hamar rájöttem, hogy sokkal több lehetőség van ebben az eszközben. Vettem még 6 trambulint. Megtaláltam hozzá a termet is egy iskolában. Ekkor már tudtam, hogy kell egy Jó név is, egy Jó logó is a csapatomnak. Mivel eddig erősítő órákon találkoztam az indulócsapatommal, egyértelmű volt, hogy ennek szerepelnie kell a csapat nevében. Mivel ugrálunk is, lett béka. Szépen összetettem a kettőt. Így lettünk erős békák. Egy véletlen elírás miatt van egy plusz “s” a csapat nevében, de ez most màr kabala “s” Strongs Frogs 🐸. A név így már végleges és egyedi. “

A munkánkat nagy mértékben segíti a KitűzőShop, ugyanis ők készítik hosszú idő óta a kért mintával a csapatpólókat, pulóvereket, bögréket, hűtőmágneseket, tornazsákokat, kulcstartókat és hajgumikat!

Ahogy telt múlt az idő, a trambulinok száma szépen emelkedett. Egyre nagyobb igény volt rá. Mostanra már 21 trambulin áll rendelkezésre. Rengetegen megfordultak a csapatomban. Mindenkit szeretettel fogadtam, mindenkit szeretek. Ezt elmondhatom az egész csapatra. Nyitottak a csapattagok mindenkivel szemben. Befogadó és igen vidám csapat vagyunk. A Covid nálunk is közbeszólt. De természetesen nem adtam fel. Online tartottam a kapcsolatot a csapattal. Minden nap fáradhatatlanul. Lehetett trambulint is bérelni.

A Covid elmúltával szépen újra feléledtünk és szabadtéren folytattuk az edzéseinket. A hideg idő beálltával újra zárt helyen leszünk . Együtt, mert összetartó csapat vagyunk. A legjobb csapat ami létezik.

Szlávik Anna tudása és sokszínűsége megkérdőjelezhetetlen. Erre felfigyelt már az M4 Sportcsatorna is, ahol egy rövid riportműsor formájában nyerhetünk bepillantást egy óra menetébe, ismerkedhetünk a trambulin jump mozgásformával és Anna magával ragadó személyiségével.

Szeretnél Te is a csapat tagja lenni? Keresd a Strong Frogs Trambulin Team-et a Facebookon! Hidd el, érdemes!

Itt lehet hozzászólni !