Kitüntették a csepeli rendőrkapitányt

Sportkórház, Mr. Gabee, Csepel.info,

A koronavírus járvány elleni védekezéssel összefüggésben március végétől minden kórházban kórházparancsnok segítette az intézmények működését és az egészségügyi készletek védelmét. Sportkórházunkban ezt a feladatot Csepel rendőrkapitánya, Szilágyi Sándor rendőr alezredes látta el.

Személyében egy felkészült, határozott vezetőt ismerhettünk meg. Elérkezett a váltás ideje, Szilágyi Sándor visszatér munkahelyére. Dolgozóink sokat találkozhattak vele, nap mint nap körbejárt az épületben, koordinálta a betegellátáshoz és a járványügyi intézkedésekhez szükséges egészségügyi eszközeinket, felszereléseinket, berendezéseinket, gyógyszer készleteinket, a fertőtlenítőszerek nyilvántartását, felügyelte a készletgazdálkodást és gondoskodott annak megfelelő védelméről logisztikusával, Nemes János rendőr őrnaggyal együtt.

Leköszönő kórházparancsnokunk munkájáért elismerő oklevelet vehetett át dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagytól, országos kórház-főparancsnoktól a Covid-19 alatti helytállásáért és kimagasló munkájáért. Gratulálunk, alezredes úr!

A gratulációhoz Mr. Gabee, és a Csepel.info teljes szerkesztősége is csatlakozik.

6 hozzászólás “Kitüntették a csepeli rendőrkapitányt” bejegyzésre

  1. v39endre szerint:

    Tisztelt Alezredes Úr ! Szívből gratulálok a kitüntetéshez !
    Vezér Endre

  2. Valdemar szerint:

    A rendőrnek, de a rendőrparancsnoknak is a rend fenntartása a feladata, nemde kedves Pintér Két Hét Alatt Rendet Tesz Sándor?

  3. Valdemar szerint:

    Kedves v39endre, de megkékült! Már mint a neve a szerint előtt! Ez azoknál van, akik két néven is írnak az adott IP-címről. Csak nem egy új szerkesztőt tisztelhetünk Önben? Jó lenne, fehérek közt egy európai! 😉

  4. Valdemar szerint:

    Kedves Kapitány úr! Nem olvasná el Ön vagy az egyik munkatársa a Csepelinfó p=75221 posztját (“Valószínűleg ismét benézték a kiegészítő lámpát”)? A Táncsics utca-Szt. István út kereszteződésnél mindennaposak az ütközések, jelentős anyagi kár keletkezik ott éves viszonylatban! A gond, hogy a Táncsics zöld jelzésénél, a Szt. Istvánon befelé jövőknek ugyan piros jelzés van, de a kiegészítő lámpa jobbra zöld nyilat mutat, azaz lehetővé teszi a jobbra kanyarodást. Ez teljesen rendben van. Azonban a jobbra kanyarodó mögöttiek nem figyelnek a lámpára, csak az előttük levő indulására, s ha egyenesen haladnak tovább, neki ütköznek a szabad jelzésnél a Táncsicsról jövő gépkocsinak!

    Az említett posztnál javasoltam, talán ha a zöld lámpa mellől a kiegészítő zöld nyíl jobbra lámpát felhelyeznék a piros lámpa mellé, akkor TUDATOSODNA A JÁRMŰVEZETŐKBEN, HOGY EGYENESEN TOVÁBBHALADNI TILOS! Ugyanis a piros lámpával egyidejűleg világit a zöld nyíl jobbra jelzés! Persze, lehet hogy ehhez a KRESZ-t is módosítani kellene.

  5. Nagyapó szerint:

    Valdemar! Esetleg próbálkozhatna néha, valami értelmeset is írni! 😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Valdemar szerint:

    Kedves Nagyapó! “A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.”
    Akkor ne nyissa ki a száját, s ne is nyújtogassa a kezét! 😉

Itt lehet hozzászólni !