TEGNAPI ÚJSÁG: Iphone-t rendelt, köcsögöt kapott

Index, Mr.Gabee, Csepel.info

Iphone-t vásárolt egy 23 éves férfi az neten 90 ezer forintért, de az okostelefon helyett teljesen mást talált a postán megérkező csomagjában, írja a police.hu.

M. Norbert fertőszéplaki lakos az egyik ingyenes hirdetőportálon vásárolt, a vételárat a hirdetővel történt megegyezésnek megfelelően utánvétellel egyenlítette ki, miután a csomag postai úton megérkezett. A férfi viszont gyanúsan könnyűnek találta a küldeményt, ezért még a postán felnyitotta és megtekintette annak tartalmát. Meglepetésére a csomagban a várva várt mobiltelefon helyett, egy 7 cm magas, díszes agyagedényt talált. A férfi feljelentése alapján a Soproni Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a netes vásárlások alkalmával mindig körültekintően járjanak el! Lehetőség szerint a vásárolt árut személyes átvételkor fizessék ki, és inkább álljanak el a vásárlási szándékuktól, ha az eladó ragaszkodik a vételár előre utalásához!

Forrás: Index

7 hozzászólás “TEGNAPI ÚJSÁG: Iphone-t rendelt, köcsögöt kapott” bejegyzésre

  1. kismiska szerint:

    Index???
    Az nem tiltott olvasmány errefelé?

  2. Qqriq szerint:

    A postai utánvéttel az a probléma, hogy csak azután kapod meg a csomagot, hogy kifizetted az átvételi díjat. Reklamálni pedig a feladónál lehet. Majdnem ugyanolyan, mint az előre utalás esete, azaz futhatsz a pénzed után. A posta átutalja az összeget egy hajléktalan stróman bankszámlájára, akinek a nevén lévő bankkártyával a csaló az arcát eltakarva felveszi a pénzt bármelyik ATM-ből.

  3. Horváth János szerint:

    Tökéletesen igazad van! Pont úgy, mint a Kaja Ibrahim meg a Joszip Tot esetében.

  4. Qqriq szerint:

    Ők is köcsögöt kaptak? Az anyja köcsögit! 😉

  5. Horváth János szerint:

    Mi kaptunk köcsögöt, a Fidesz meg lenyúlta a lóvét!

  6. Qqriq szerint:

    Hisz tudod hogy van: virágot a virágnak, köcsögöt a köcsögnek! 😀

  7. Hozzászóló szerint:

    Sajnálom csórikámat, de legalább van egy kilencvenezres mázas bödönje. Ha kétszáz évre félreteszi, még többet is fog érni.

Itt lehet hozzászólni !