Gázspray-vel fújta le áldozatát a rabló – a BRFK járőrei egy óra alatt elfogták az elkövetőt

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A pesterzsébeti rendőrök forró nyomon üldözést követően elfogták és őrizetbe vették a bűncselekménnyel gyanúsítható 49 éves férfit.

A rendőrségre 2020. május 30-án 2 óra 35 perckor egy fiatal férfi tett bejelentést, hogy Budapest XX. kerületében, az Ady Endre utca és a Topánka utca kereszteződésénél lévő buszmegállóban egy férfi gázspray-vel lefújta, majd elvette tőle mobiltelefonját.

A pesterzsébeti rendőrök forró nyomon megkezdték az elkövető felkutatását, majd egy órával a bejelentést követően Pesterzsébet Városközpontban a sértett által adott személyleírás alapján igazoltatták a 49 éves budapesti B. Tibort. A férfi ruházatát a rendőrök átvizsgálták és megtalálták nála a sértett mobiltelefonját és azt a gázspray-t is, amivel a férfi áldozatát lefújta. A járőrök B. Tibort elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Tibort rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök a telefont a sértettnek visszaadták.

Egy hozzászólás “Gázspray-vel fújta le áldozatát a rabló – a BRFK járőrei egy óra alatt elfogták az elkövetőt” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    B mint Balogh, vagy Barnabőrű, esetleg Bangó?
    Van egyáltalán a bűnözőknek vezetéknevük, vagy ez a titkosság csupán a parazitákat szolgáló liberális védőháló része?

Itt lehet hozzászólni !