187-re nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Koronavirus.gov.hu, Origo

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 187-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. 

A hétfői adathoz képest kevesebb az új eset, de továbbra is nagyon fontos a tömeges fertőzés lelassításához, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat. 

A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 187 fő. Közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 173 magyar állampolgár. Az aktív esetek száma a kormányzati tájékoztató portál alapján 158, mivel 8 ember meghalt, 21 meggyógyult. Azok, akik belehaltak a betegségbe, idős és/vagy krónikus beteg emberek voltak.

 Forrás: Kronavirus.gov.hu, Origo

3 hozzászólás “187-re nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    A híroldalak soha nem mulasztják el hozzátenni, hogy valamennyi elhunyt vagy idős volt, vagy krónikus beteg, vagy ezek keveréke. Reméljük sikerül itthon a járványt annyira lefékezni, hogy csak utólag tudjuk meg az igazat.

  2. Nagyapó szerint:

    Hozzászóló! Én meg remélem, hogy nem fogják előre közölni az elhunytak adatait!😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Hozzászóló szerint:

    Csak nem! Dehát ez a listázás jó kis komcsi szokás. Tudna erről mesélni, igaz öreg?

Itt lehet hozzászólni !