Tovább oszlik a Jobbik: nem asszisztálnak a “dékásodáshoz”

Infostart

MSZP Jobbik DK

Egyetlen működő Jobbik-alapszervezet maradt a Hajdú-Bihar megyei 5. választókerületben, a kabai, miután újabb négy alapszervezet oszlott fel.

24.hu ismerteti azt a közleményt, amelyet még hétfőn küldött szét Rigán István választókerületi elnök. Ebben az áll, hogy Rigán is kilépett a pártból, és csatlakozott hozzá Dúró Ferenc választókerületi szervező is. Előbbi kilenc évig volt a párt megyei közgyűlési tagja a Jobbik színeiben, utóbbi ugyancsak kilenc évig ült a püspökladányi képviselő-testületben.

“A legutóbbi országgyűlési választás óta érezhetővé vált a balra tolódás, bíztunk az új elnökségben, hogy ez megváltozik, azonban ez hiú ábránd maradt. Döntésünkhöz hozzájárult az is, hogy megyénkben olyan emberek kerültek pozícióba, akik emberségből, tisztességből elégtelenre vizsgáztak, a tisztségükre alkalmatlanok. Nem tudjuk elfogadni a Jobbik »dékásodását«, nem asszisztálunk bedarálásához, így inkább félreállunk” – áll a közleményben.

Forrás: Infostart

 

Egy hozzászólás “Tovább oszlik a Jobbik: nem asszisztálnak a “dékásodáshoz”” bejegyzésre

  1. Tóth kati szerint:

    Jakab komcsi ügynök.Azért tolták a vezetésbe,hogy szétverje a pártot és a maradék Jobbik szavazókat beterelje a ballibsi összefogásba.Most komolyan egy zsidó származású ember vezeti a Jobbikot?A komcsi ügynökök a rendszerváltás után minden ujjonnan alakult pártba beszivárogtak és megsemmisítették.Csak pár példa:Giczy-KDNP,Dávid-Herényi MDF,Torgyán-Kisgazdák,az SZDSZ saját maga a komcsik halálos ölelésével,LMP-Karácsony-Szél,Mszp-Gyurcsány maga,Jobbik-Jakab.Nem érdekes?Csak egy maradhat:Feri pártja.A következő a Momentum lesz.

Itt lehet hozzászólni !