Meghívó szakmai és lakossági tájékoztató fórumra

csepel.hu

Tisztelt csepeliek!
Ezúton meghívjuk Önöket a készülő Budapest XXI. Kerület Csepel Zöldfelületi Stratégia ’21 szakmai és lakossági tájékoztató fórumára.

Időpont: 2020. március 9-én (hétfőn) 17. óra

Helyszín: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal

1211 Budapest Szent Imre tér 10. „Nagytanácsterem”

A rendezvényt Gyulai István főépítész tájékoztatója nyitja meg, hangot adva a Zöldfelületi Stratégia jelentőségének, amelyet a stratégiakészítők ismertetője követ.

A lakossági fórumon lehetőség nyílik valódi eszmecserére szakemberek, civil szervezetek, képviselők és érdeklődő lakosok részvételével. Egyúttal a rendezvény célja, hogy a témában minden fontos és releváns kérdés megfogalmazódjon és beépülhessen a készülő Zöldfelületi Stratégiába.

Program:

16:55 – 17:00 Érkezés, regisztráció

17:00 – 17:10 Köszöntés, megnyitó beszéd

17:10 – 17:30 Zöldfelületi Stratégia tervezetének bemutatása (S-tér Kft, Sándor Tamás)

17:30 – 18:00 Kérdések, hozzászólások, avagy szakmai eszmecsere a szakértőkkel, lakossággal és a civil szervezetekkel

 

A részvételi szándékot kérjük előzetes bejelentkezéssel a lenti elérhetőségeken jelezzék 2020.március 06-ig.

A Zöldfelületi Stratégia rendelet tervezetére vonatkozó véleményét, észrevételeit a lakossági fórumon teheti meg, vagy 2020. március 17-ig személyesen: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodán (1211 Budapest Kossuth Lajos u. 65.), levélben (cím: Budapest Főváros XXI. kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal 1211 Budapest Szent Imre tér 10.), vagy elektronikus úton a foepitesz@budapest21.hu fogadjuk.

A lakossági fórum nyilvános esemény, ahol kép- és hangfelvétel készülhet, melyhez a bejelentkezéssel a résztvevő hozzájárul. Tisztelettel felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fórum kizárólag a napirendi pontokkal kapcsolatos kérdésköröket érinti.

A véleményezésre bocsátott dokumentumtervezet 2020. március 1-től elérhető az önkormányzat hivatalos honlapján a https://www.csepel.hu/ címen az Önkormányzat/Hivatal, ügyintézés/ Ügyféltájékoztatók és nyomtatványok/ Véleményezére küldött dokumentáció menüpont alatt.

csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !