Meghívó a Készülő Csepeli Klímastratégia társadalmasítása – 1. szakmai és lakossági tájékoztató fórum

csepel.hu

2020. február 19-én, szerdán 14 órai kezdettel tartjuk az 1. szakmai és lakossági tájékoztató fórumot a Polgármesteri Hivatal – 1211 Budapest, Szent Imre tér 10. – nagytanács termében.

A rendezvény életrehívója Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata által a közelmúltban elnyert, „Klímastratégia kidolgozása és klímatudatosságot erősítő szemléletformálás Csepelen” című, KEHOP-1.2.1-18-2018-00037 azonosítószámú pályázat készülő klímastratégiájának társadalmasítási folyamata, amely szakértők és a lakosság bevonásával történik.

A rendezvényt Ábel Attila alpolgármester tájékoztatója nyitja meg, hangot adva a helyi klímapolitika kiemelt jelentőségének, amelyet a stratégiakészítők ismertetője követ. Dr. Kukely György geográfus / egyetemi adjunktus, Dr. Kovács Ákos Domonkos építőmérnök / energetikai szakértő és Vajda Lóránt geográfus / közgazdász vázolják a stratégia helyzetértékelését, célrendszerét, fontosabb megállapításait. Ezt követően lehetőség nyílik valódi eszmecserére, vitára meghívott szakértők, civil szervezetek, képviselők és érdeklődő lakosok részvételével. Egyúttal a rendezvény célja, hogy a témában minden fontos és releváns kérdés megfogalmazódjon és beépülhessen a készülő klímastratégiába.

 

PROGRAM:

14:00-14:10     MEGNYITÓ BESZÉD

14:10-14:30     A KLÍMASTRATÉGIA HELYZETÉTÉKELÉSE,

JAVASOLT CÉLRENDSZERE A KÉSZÍTŐKTŐL

14:30-16:00     ESZMECSERE A KÉSZÜLŐ KLÍMASTRATÉGIÁRÓL

SZAKÉRTŐKKEL, CIVILEKKEL, LAKOSOKKAL

 

csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !