Gréczy mindenét megmutatta: átértelmezte dákóra a DK-t

888, Csepel.info

Gréczy lemond parlamenti mandátumáról

Kevéssel azután, hogy a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti szakértője állította, hogy Gréczy Zsolt zaklatta, újabb undorító esete került nyilvánosságra. A Gyurcsány-párti politikus nem csak mindenét, de azt is megmutatta, hogy mi az igazi, hamisítatlan politikai darwinizmus – amikor valaki saját magát járatja le a végtelenségig.

Miután egy nő – minden bátorságát összeszedve – bizonyítékokkal együtt megvádolta Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselőt, a politikus kínos magyarázkodásba kezdett: hazugságnak titulálta az ügyet, perrel fenyegetett, ám

érdemben egyszer sem cáfolta a képek valódiságát.

Most azonban újabb képek jelentek meg a Vadhajtások oldalán, amelyeket aberrált tartalmuk miatt nem osztunk meg olvasóinkkal (a képeken Gréczy mezítelen teste, valamint alteste látható, önkielégítés előtt/közben/után).

A képeket nyilvánosságra hozó nő szerint azért küldte neki ezeket a DK-s politikus, hogy ezzel is rávegye, hogy létesítsen vele szexuális kapcsolatot annak ellenére, hogy az áldozat visszautasította őt.

Forrás: 888

Gréczy lemond parlamenti mandátumáról

 A zaklatási botrányba keveredett gyurcsányista politikus ezt az ATV stúdiójában jelentette be.

2019. december 31-i hatállyal lemondok parlamenti mandátumomról – jelentette be Gréczy Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Gréczy Zsolt erről péntek délután tájékoztatta Gyurcsány Ferenc pártelnököt is. Mandátumát listáról szerezte, így annak betöltéséről a DK elnöksége dönt – írja az atv.hu.

Mint ismert, a DK politikusát többen is zaklatással vádolták meg, egy popzenész, akinek elmondása szerint a barátnőjét zaklatta Gréczy, majd a Mi Hazánk szakértője is azt állította, hogy Gréczy őt is zaklatta.

Ezután a Vadhajtásokon tűntek fel intim, majd lényegében pornográf fényképek Gréczyről, aki elismerte, hogy ő van a képeken, a zaklatást viszont tagadja, s egyenesen úgy fogalmazott: ebben az ügyben ő maga az áldozat.

Gyurcsány Ferenc a Facebookon úgy fogalmazott: más körülmények között fogja őket segíteni Gréczy.

Forrás: 888

31 hozzászólás “Gréczy mindenét megmutatta: átértelmezte dákóra a DK-t” bejegyzésre

  1. pusssh szerint:

    Így öl és pusztít az okostelefon és a szelfi…
    Ebből az emberből már nem lesz többé énekes halott, akármi legyen is az igazság.

  2. Aggastyán szerint:

    Nincs gond arról, hogy cikkeztek róla, de tényleg. De azért tök érdekes, hogy a nagy fideszes, ártatlan, tisztességes simonka gyusziról, nagyapócska egyik nagy tisztességes pajtásáról nem cikkeztetek eddig! :'( De gondolom fogtok róla is, ugye? 🙂

  3. pl szerint:

    Gondolom Borkai f@sza túl nagy volt, h a FIDESZ kitakarja…

  4. pitypang szerint:

    Aggastyán: ne legyél már álszent, szerinted ezeket a grécis képeket a baoldali médiumok közlik?

  5. Nagyapó szerint:

    Ki az a simonka gyuszi? Megint egy szoci blöff.
    Gréczy egy undorító féreg! Gréczy büszkén és elégedetten pózol a kamerának, tetszik neki, hogy képek készülnek önkielégítése közben. Míg Borkait titokban, tudta nélkül fotózták, addig g. büszkén mutogatta magát!
    És ő az eetásak képviselője, akit aggastyán és tsai., Vigyori, Gyurcsány(i) párt, stb. próbálnak védeni.
    Ez a baloldali erkölcs??
    Ja, és ismerős a Wittinghoff név? Róla mi a véleménye aggastyánnak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Horváth János szerint:

    Eszembe jutottak az Ezeregy éjszaka meséi. Ott Aladdin addig csiszolja a lámpást, amíg
    a dzsin előbújik, itt meg ez a balfék addig csiholia a répát, míg előbújt Orbán, Simicska
    értelmezésében.

  7. concept szerint:

    Az ugye mindenkinek megvan hogy a sportügyi államtitkár Szabó Tünde full meztelenül mutogatta a “csúnyáját” a nyuszis magazinban?
    Amikor meg a Demcsák Zsuzsa majdnem szóvivő lett a fidesz azzal támadta hogy fehérneműs képei vannak modell korából,közöttük 2 db cicivillantós is úgyhogy fúúúj…

  8. pl szerint:

    Demens! Ne hazudj! Borkait NEM a tudta nélkül fotózták! A g. pedig a gazdád!
    Minden csupa Orbán…

  9. Aggastyán szerint:

    Szegény nagyapónak már piszok rossz a memóriája, hogy nem tudja, ki az a simonka gyuszi! :'(
    De segítek, mert tök rendes vagyok!
    Simonka György (Medgyesegyháza, 1974. március 14. –) Fideszes magyar országgyűlési képviselő 2010 óta, 2006–2014 között Pusztaottlaka polgármestere.
    Bővebben: a wikipedián lehet még olvasni
    Van hivatalos weboldala is a simonkagyorgy[pont]hu!
    Így már rémlik valami kedves nagyapó? 🙂 🙂 🙂

  10. pusssh szerint:

    A fegyház mellett még 850 milliós vagyonelkobzást is kértek Simonkára. BLICK, 41 perce.
    Plusz:
    HVG, Pesti Srácok, Zsúrpubi, HírTv, Alfahír, Magyar Hang, Hírklikk, Népszava, Index, 168 óra, Napi, 24, ATW, 444. – Csak ennyien írnak Simonkáról, akiről Nagyapó nem tud.

  11. degenerált koalíció szerint:

    a degeneráltakra szavazó buta degenerált szavazók válasszanak egy megyét és települjenek oda az egész degenerált bandájukkal. miniszterelnökük lehet az alkoholista Kígyó, a kormányszóvivő a mobillal a kézben magát fényképezve recskázó idióta, polgármestereik a momentumos koncsita klónok, kereszténygyűlölő buzik, rádióbemondó drogos és migránsimogatók, színházigazgató a magyargyűlölő buzi, igazságügyminiszter a nyerészkedő gerinctelen antimagyar ügyvéd aki a vörösiszap károsultakat is lehúzta, közlekedésügyi miniszter a szenilis kvízrabbi, hadügyminiszter a földön fetrengő hisztérikus idegbeteg vaddisznófejű vadai, a többit nem is sorolom mert szóra sem érdemesek.
    és éljenek meg a degenerált szavazóik adójából, de ne a miénkből.

  12. Gyula szerint:

    degenerált!
    Rábasznátok, de kurvára! A ti, másik degeneráltjaid vannak szűk 2,5 millióan, akit a másik többi degenerált, 7,5 millió adójából tartanak el és a főnökök ebből tudnak lopni. Tehát a faszságodat gondold már újra… 😀 🙂 😛 😉

  13. Gyula szerint:

    Dec. 31-el lemondott a barom… Hamarabb megtette, mint a kokszkirály… 😉

  14. admin szerint:

    Gyula, a kispestiek nem mondanak le.

  15. paneltomi szerint:

    Végre eltakarodik a parlamentből (mint képviselő) ez a takony. Nem kárt érte. De legalább végre egy komcsi, aki vállalta a tetteit a cselekedeteiért. A kispesti szocik és Wittinghoff még adós ezért.

    Felkészül? Őrsi Gergely és Molnár Zsolt…

  16. pusssh szerint:

    Felkészül? Mindenki. A következő két és fél évben minden erről fog szólni.
    A politika össznépi faszbörzévé alakult. (Minek árnyékában bármit és mindent végre lehet hajtani.)

  17. keménylegény szerint:

    Mi lehet a Rogánnal?

  18. keménylegény szerint:

    Senkit nem kell sajnálni, akiről kiderül, hogy van takargatnivalója.
    Az elkövetkező két és félévben legalább tisztul a közélet.

  19. degenerált koalíció szerint:

    degenerált gyula: azt a 7,5 millió degeneráltat amelyikből nagy rész még arra is képtelen hogy válasszon, a többi 2,5 millió épeszű magyar tartja el.
    a ti szégyenetek hogy csak egy ilyen válogatott idiótátból álló társaságot tudtok felmutatni alternatívaként.

  20. Aggastyán szerint:

    degenerált koalíció: te nagyon buta vagy! Nézd már meg, hogy a fidesz szavazótábor többsége kikből is áll. Segítek: olyanokból, akik SOSE fizettek még adót +külhoniak akik meg nem ide adóznak. Szóval maradj kérlek csendben, mert nagyon tudatlan vagy. Egyébként nem fáj?

  21. undormany szerint:

    Muszáj ezt a retardált perverz disznót a főcímlapon tartani, pont karácsony előtt?Vagy a szerkesztők esetleg erre gerjednek? Gusztustalan…

  22. Qqriq szerint:

    Az LMP-s fartúrónak tetszenek a képek…

  23. Volt már ilyen szerint:

    Ebben az országban annál magasabbra jut egy politikus, minél hülyébb, erőszakosabb, perverzebb! Hogy tűrik a hozzátartozók? Ettől elvált a felesége, másnak átesett a komondoron, a harmadiknak kiesett a tizedik emeletről . . .
    Undorító!

  24. pusssh szerint:

    undormány!
    A választások óta az info és megújult kommentelő brigádja a jelek szerint már kizárólag csak a f@szok iránt mutat intellektuális érdeklődést. Akinek ez undor, az szépen itt hagyja ezt a latrínát, és a továbbiakban a privát vécébe köpköd. (Azt le tudja húzni.)

  25. Nagyapó szerint:

    Az undorító géci lemondott, azonban párttagságát megtartotta! Értik, ezt a perverz disznót pártja nem ítéli el, nem rúgják ki mint a macskát…, hanem továbbra is keblükön melengetik, több ellenzéki párttal együtt. Jellemző a zellenzék erkölcsére (Horn csodálkozna)!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  26. Nagyapó szerint:

    Aggastyán (18:23) Nem követem a zellezéki sajtó szakzsargonját, így nem tudom kiket említenek! A “beceneveket” nem ismerem fel, aki ír, írjon érthetően. Igaz ez a zellenzéknél ez nem működik, mert pl. Laknert képről nem ismerik fel párttársai, sem Gajda, sem Gréczy, sem Burány, de még Vigyorinak, sőt Kunhalminak sem ismerős!😛

    Ahogy pusssh írja az elismerten igazmondó, hiteles🙂, sajtók “HVG, Zsúrpubi, Alfahír, Magyar Hang, Hírklikk, Népszava, Index, 168 óra, Napi, 24, ATW, 444” idézgetik egymást, majd fordítva 444, ATW(sic.), Napi, 24,168 óra, Index, Népszava, Hírklikk, Magyar Hang, Alfahír, Zsúrpubi, HVG és így ciklikusan mutálva per🙂 (ciklikus permutáció) írja a ZIGAZAT. Később wejwrbélázva jöhet a külföldi sajtó is.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. Gyula szerint:

    Öreg kitalálta, hogy a népnemzeti cenzúrázott sajtó az etalon és az igazmondó….
    Ezért ilyen hülye… 😛
    Hamár sajtó, akkor hír is:
    http://www.msn.com/hu-hu/penzugyek/finance-companies/jelentős-drágulást-hozott-a-november/vi-BBY1AOQ?ocid=spartanntp

  28. Tóth kati szerint:

    Borkai legalább nőkkel volt.Ez a barom állat dákós csak vágyott rájuk.Ekkora szerszámmal pornószinésznek sem fog kelleni.Alja söpredék népség az egész dk.Vadorzó Ágikástól Gyiurcsánynéig az alkoholista férjével együtt.Remélem Gréczit sokáig nem fogjuk látni.Megbukott,mit Rottenbiler.Pedig mekkora pofája volt.A nagy erkölcscsősz.Hogy mer majd az utcára menni?Javaslom öltözzön fel,hideg van.

  29. pusssh szerint:

    Nagyapó (december 22., vasárnap – 18:13)!
    Sajnos kissé torzít az állítás, hogy csak a zellenzéki zigazságosztók Simonkáztak. Föntebb a Pesti srácokat is említettem, azóta hozzátehetem a Magyar Nemzetet és a Mandinert is meg a BEOL-t – mind írtak Simonkáról. Összesen vagy hatvan lap. Persze meglehet, hogy Nagyapónak már a kormánylapok is zellenzéki zigazmondók, rotációban.

  30. Nagyapó szerint:

    pusssh! Azokat a médiumokat említettem, amelyek egymást idézgetve ismételgetnek. Persze vannak egyéb médiumok is, de “Más-más hangnemből..”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  31. Gyula szerint:

    “Azokat a médiumokat említettem, amelyek egymást idézgetve ismételgetnek”
    Öreg ganaj, kit idézzen, hegy egy hírforrást használhat mindenki, mégpedig a Zállamilag cenzúrázott MTI-ét? Nincs független hírszerkesztőség, de ezt qrvára jól tudod. 🙂

Itt lehet hozzászólni !