Közlekedésbiztonsági Mikulás Nap

Mr.Gabee, Csepel.info

December 6-án a BRFK Bp. IX. kerületi Objektumában megrendezett „Közlekedésbiztonsági Mikulás Nap”-ra Budapest minden kerületéből érkeztek 2 – 4. osztályos diákok tanítóikkal és egy rendőr kísérőjükkel. Iskolánk, a XXI. Kerületi Kölcsey Ferenc Általános Iskola 3. b osztályos tanulói és tanítói is meghívást kaptak a rendezvényre.

A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a gyalogos, a kerékpáros valamint a tömegközlekedési eszközökön betartandó legfontosabb KRESZ szabályokra hívja fel a diákok figyelmét.  A program keretében a tanulók különböző állomáshelyeken a közlekedésbiztonsággal összefüggő játékos feladatokat teljesítettek, melyeket apró ajándékokkal jutalmaztak.

A gyerekek nagyon élvezték a programot, találkozhattak rendőrkutyákkal, felpróbálhattak rohamsisakot, golyóálló mellényt, gyakorolhatták az újraélesztést, a BKK standján pedig közlekedéssel kapcsolatos teszt kitöltése után értékes ajándékok kisorsolásán vehettek részt.

A színpadon Misi bohóc szórakoztatta a gyerekeket a Mikulás érkezéséig. A rendezvény végén minden résztvevő Mikulás csomagot kapott.

Köszönet a tartalmas és hasznos programért a BRFK és a BKK szervezőinek, segítőinek!

Kölcsey Ferenc Általános Iskola 3. b osztály tanulói és tanítói

Itt lehet hozzászólni !