Ekkora átverés, hogy Karácsony Gergely kerékpárral meg busszal jár

Magyar Nemzet

Minden reggel 6.45 és 6.50 között érkezik meg a sofőr Karácsony zuglói házához. A kocsi előbb tesz egy kört a Szikszó utcai ház körül, gondosan szemügyre veszi, hogy minden rendben van-e, nincsenek-e, mondjuk, a színjátékot leleplezni akaró újságírók a környéken.

A sofőr-testőr nyilvánvalóan profi, még a környező házak ablakait is végigpásztázza, ügyel mindenre. Nyilvánvalóan óvatosságból nem Karácsony háza előtt, hanem egy közeli ház kapubejárója előtt parkol le, aminek nem igazán örülnek a lakók, gyakran van ebből reggelente szóváltás. A környéken már mindenki tudja, hogy ez itt Karácsony sofőrje. Annak a Karácsonynak, aki aztán látványosan kerékpárral érkezik a Városházára.

Karácsony már akkor sofőrrel furikáztatta magát, amikor a kampányban harsányan hirdette, hogy ő bizony kerékpárral közlekedik, viszont már akkor is minden reggel megérkezett érte a szolgálati sofőr.

Karácsony ma reggel is jó előre beharangozta, hogy busszal és csakis busszal hajlandó felmenni a Várba, a kormányülésre. De szerda reggel is ott várta a gondosan titkolt szolgálati sofőr zsebre dugott kézzel a zuglói ház előtt. Ezúttal egy Volkswagen érkezett – olvasható a Riposton.

Karácsony szinte lopva ment a kocsihoz. Aztán elhajtottak. Végigautóztak a városon, majd behajtottak a Városháza udvarára. Aztán átváltottak környezetvédő gyalogosra. A színjáték keretében Karácsony és kabinetfőnöke gyalogosan kisétáltak a Városházáról, ahova már odarendelték a propagandafotósokat. Legyen bizonyíték, hogy a titokban szolgálati autót használó főpolgármester gyalogosan és buszozva közlekedik – írja a Ripost. A PR-osok mindent megörökítettek, például ahogy Karácsony felszáll a Várba menő 16-os buszra.

Mindeközben intézkedett, hogy a gépkocsi flottából egy másik Volkswagen elinduljon a Karmelita kolostorhoz. Ennek a flotta-Volkswagennek a rendszáma csak egyetlenegy számmal különbözött attól, amelyik reggel várta a zuglói háznál Karácsonyt. A sofőr ugyanaz volt. A sofőr ugyanúgy várta zsebre dugott kézzel Karácsonyt, mint minden reggel a ház előtt.

Forrás: Magyar Nemzet

12 hozzászólás “Ekkora átverés, hogy Karácsony Gergely kerékpárral meg busszal jár” bejegyzésre

  1. Ajkai szerint:

    Legalább a rendszáma zöld

  2. kiss istvan szerint:

    Ennyi?

    Mindenki kussol??

  3. Rémusz szerint:

    Ja kérem!
    Már elmultak a kampánynapok.
    Én már régen rájöttem, hogy a vigyori egy igazi görény.
    Csórikám már akkor is hazudik, ha kinyitja a lepénylesőjét!
    Egyépként, ez várható volt, hisz a kampány alatt majd elsírta magát, hogy őt bizony zuglóba bele akarták döngölni a földbe, tehát, gyorsan beköltözött egy ménykő nagy háztömbe, habár, lehet, hogy a kobakjára fog rogyni, hisz nem lessz lóvé a főpolgármesteri hivatal felujítására.
    Méghogy kerékpárral jár munkába!!? Ez kész röhely.
    Minő bicajjal?? Csak nem 3 kereküvel!?
    Azért kíváncsi leszek, hogy a szivárvány párt, mikor fog marakodni a koncon és egymást jól valagba rúgni.

  4. Rémusz szerint:

    Most jut eszembe.
    Értem már! Ennek csupán az az oka, hogy különben eltévedne.
    Aki aztsem tudja, hogy merre van csepel, hát, hogy a francba találna fel a várba, vagy a hivatalába!?
    Vajon az anyukája miért nem fogja meg a kezét és kísérné el, akár egy ovodást.
    Szerintem, szégyenli, hogy ekkora kretén fiacskája van.
    Remélem, pisilni már tud egyedül!
    Szegény Budapest!! Milessz veled!!??

  5. Nagyapó szerint:

    Ennyi legyen Vigyori legfontosabb cselekedete!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Kitiltott szerint:

    Felhaborito hogy soforrel megy.
    Az o jogsijat is bevontak ittas vezetesert?

  7. Boldog Karácsonyt szerint:

    Hűha, hahű, nézz mán, baszod, hogy mik vannak!

    Ismét gratulálok a csepelinfó nevű Ábeles szennyblognak, hogy lehozott egy hetes hírt amit megírt a Magyar nemzet ami megírta, hogy megírta a Ripost. Micsoda minőségi munka, te Jó Isten bazmeg.
    Ha csöppet kihúznátok a fejeteket Orbán seggéből (ami persze nem fog megtörténni soha) na akkor talán eljutna az agyatokig (bocsánat, fejetekig), hogy Karácsony SOHA nem mondott olyat, hogy ő MINDIG kerékpárral és tömegközlekedéssel fog közlekedni. Azt mondta és arra biztat mindenkit, “Hogy aki teheti” az tegyen úgy.
    Na majd lassan télvíz idején is kerékpárral fog közlekedni csak azért, hogy az Orbánisták a nadrágjukba élvezzenek.

    Amúgy itt a válasza ha már nem vettétek a fáradságot, csak arra, hogy ismét egy bagatell dolgot fújjatok fel szokásotok szerint:

    Karácsony Gergely
    November 6., 10:07 ·
    A lakájmédia folytatja a kampányban már megszokott “nagy leleplezést”. Ma például azt sikerült, hogy miközben főpolgármesterként is legtöbbször tömegközlekedéssel jövök dolgozni, amikor tudok, akkor pedig bringával közlekedem, valóban előfordul, hogy autóval megyek a dolgomra.
    Micsoda botrány, nem? Az előző főpolgármester szolgálati autójára nem tartottam igényt, viszont kiderült, hogy a Városháza korábban vásárolt egy zöld rendszámos, elektromos autót, alighanem ez a legkisebb kocsi a hivatalban, ha autót kell használnom, abba ülök.
    A Várba például a Városházáról a 16-os busz a legjobb közlekedési eszköz, az öltönyben hegynek fel bringázást most inkább kihagytam. Csak javasolni tudom a kormánytagoknak is, próbálják ki a 16-os buszt, tök jó…

    Ja és BOLDOG KARÁCSONYT!

    😀

  8. Kovacsics Rémusz szerint:

    Ennye-ennye!
    Hűde hisztis lett valaki!
    Vigyorinak én üzenem, hogy valóban nagyszerü járat a 16-os, amég lenem szakad alatta a lánchíd.
    Egyépként sokmindent igérgetett karácsonyi vigyori, demajd kíváncsi leszek, ebböl mennyi lessz megvalósítva.
    Azt már tudjuk, hogy a lóvé osztás és a régi elvtársak visszajövetele már megvan.
    Ja, pedig az utóbbit, nem is igérte! Höhö.

  9. Horváth János szerint:

    Csak nem abban reménykedtél, hogy Tarlós sleppjével fog dolgozni?

  10. Gyula szerint:

    Azt’ ki a faszt érdekel, mikor a vezérkar meg repülőt bérel, vagy repked a Falconnal… 🙂

  11. Sz sz szerint:

    Rabomobillal is fog még járni.

  12. Tóth kati szerint:

    Karigeri elszórakoztatja a népet a hülyeségeivel,közben ez a liberálbolsi koalíció a háta mögött lerabolja Budapestet.Karigeri egyre nagyobb baromságokkal fog előállni,és míg Budapest népe ezen fog röhögni,vagy hörögni,gyurcsányék szépen szétlopják magukat.

Itt lehet hozzászólni !