Új információk a II. Rákóczi Ferenc úton történt csőtörésről

csepel.hu

Folyamatos munkavégzés és összefogás a csepeli hibajavításnál
Elkészült a sérült vezeték javítása Csepelen

Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton szerdán a délutáni órákban eltört 400 mm átmérőjű vezeték sérült szakaszának feltárását, majd a hibajavítást haladéktalanul megkezdték a Fővárosi Vízművek szakemberei. Az éjszaki órákban is folyamatos munkavégzésnek köszönhetően a hiba elhárításával és a munkagödör visszatemetésével reggelre elkészültek. Így a csőtörés következtében keletkezett, lakóházakat egyáltalán nem érintő vízhiány is megszűnt, de az útburkolat helyreállítása továbbra is jelentősen befolyásolja a forgalmat.

Az alámosott utat a balesetek megelőzése és a munkavégzés érdekében mindkét irányban teljes szélességében le kellett zárni, és mintegy 1300 négyzetméteres területen vált szükségessé a II. Rákóczi Ferenc út felbontása és újraaszfaltozása, ennek eredményeképp viszont az út néhol kritikus részei is új burkolatot kapnak.

A Budapest felé és a Budapestről kifelé irányuló forgalmat is rendőrök terelik. Kérjük az arra közlekedőket, hogy számoljanak a jelentősen megnövekedett menetidővel. Aki teheti, kerülje el a II. Rákóczi Ferenc út Mag utca és bevásárlóközpont közötti útszakaszát.

Az érintett BKK-járatok (a 38-as, a 38A, a 138-as, a 238-as, a 278-as és a 938-as autóbusz) módosított útvonalon közlekednek, de megálló nem marad ki.

A Fővárosi Vízművek munkatársaival együttműködve a forgalmat irányító rendőrök és az útszakasz újraburkolását végző Budapest Közút szakemberei is mindent megtesznek a helyzet kezelése és a forgalom mielőbbi helyreállítása érdekében, amihez Csepel Önkormányzata is minden szükséges segítséget megad.

Várhatóan hétfő reggeltől lehet majd ismét a megszokott rend szerint közlekedni a II. Rákóczi Ferenc úton.

Köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !