Azt hitte a politikus, hogy a közmunkát közösségi oldalon kell ledolgozni

Csepel.info

„A mai napon elkezdtem ledolgozni büntetést, amit a Kossuth téri áttörés miatt szabtak ki rám” – írta a Facebookon Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke. A politikus szelfi képekkel, élő videóval és Facebook-bejegyzésekkel indította a “munkát”.

Nagyon úgy tűnik, hogy közmunka alatt először ezt értette. Mi viszont reméljük, hogy a kiszabott 60 óra múlva már tudni fogja, hogy a munka mit jelent a valóságban.

Komjáthi Imre egy decemberi tüntetés hivatalos befejezése után a színpadra rohant. Ott azt ordítozta, hogy vissza kell foglalniuk a Kossuth teret, és a térre rohant – mögötte több mint száz káromkodó és agresszív tüntetővel. Az MSZP korábbi közleménye szerint a párt alelnökét a rendőrök a földre teperték, majd térdsérüléssel kórházba szállították. A politikus viccparádéjának akkor lett poénja, amikor egy videófelvétel is előkerült a történtekről, és kiderült, hogy a párt alelnöke végig kamuzott. Éppenséggel ő és a tüntetők voltak erőszakosak a rendőrökkel, akikkel nem csak kiabáltak, de lökdösték is őket.

A politikus hazugságait a botrányos akciójáról készített videó buktatta le

Az MSZP alelnöke eldönthette, hogy kifizeti a rá büntetésül kiszabott 50 ezer forintot, ledolgozza a 60 órát közmunkán, vagy börtönbe megy 10 napra. „Ezeknek egy fillért sem fizetek. Még azt is ellopnák” – írja a döntésről. A közmunkának tekintett szelfi fotózás és facebookozás nehezen indult a politikusnál, mert azonnal a cudar időre kezdett panaszkodni. Pedig sokan minden nap a szabad ég alatt dolgoznak.

Csepel.info

2 hozzászólás “Azt hitte a politikus, hogy a közmunkát közösségi oldalon kell ledolgozni” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    “OO”

  2. Nagyapó szerint:

    Komjáthi Imre nyugodtan dolgozhat, védelmet biztosít számára szakszervezete.
    Amint befejezte fárasztó munkáját mehet egy wellnessfürdőbe, ahol laza pezsgőzéssel kipihenheti fáradalmait, mint tette az éhségmenet szüneteiben.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !