Négy tusa Magyar Kupa: jól vettük az első fordulót

csepel.hu

Február 24- én Székesfehérváron rendezték meg a 4 tusa Magyar Kupa 1. fordulóját, ahol a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület is képviseltette magát.

 

– Sajnos betegségek miatt csupán négy versenyzővel indultunk, név szerint (Sabján Lili, Melczer Sarolta, Szabó Izabella és Batuska Dominik) de sportolóinkat egyik versenyzőtársuk Horváth Merse is elkísérte, aki egész nap segítette és biztatta őket-kezdte a beszámolót Belák János a csepeli öttusa utánpótlás edzője.

Úszásban minden versenyzőnk a felkészülési időszaknak megfelelő eredménnyel teljesített. Ezt követően -az előző versenyektől eltérően- nem vívással hanem kombinált számmal folytatódott verseny, ahol mind a négy indulónk meg tudta javítani egyéni legjobb eredményét. Vizsoli Mária futó vezetőedzőnkkel együtt örültünk a jó eredményeknek és bizakodással tekintünk a jövőbe ugyanis a tavaly új helyszínen elkezdett új típusú kombinált szám felkészítési tematikánk elindult és hatékonyan működik. Vívásra kicsit fáradtan érkeztek meg a lányok, de így is sikerült eredményesen teljesíteniük. Batuska Dominik holtversenyben két másik versenyzővel megnyerte ezt a versenyszámot, így a kombinált szám után még előrébb lépett és az előkelő 4. helyen végzett. Nagyon büszkék vagyunk a versenyzőkre és az eredményekre! Hajrá Csepel! – zárta szavait a csepeli tréner.

Csepel Öttusa Média

csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !