Időseket köszöntött Csepel alpolgármestere

csepel.hu

2018. december 12-én délelőtt Ábel Attila alpolgármester születésnapja alkalmából köszöntötte a 90 éves Lucai Jánosnét és Józsa Mihályné nénit.

Az ünnepeltek személyre szabott ajándékcsomagokat, emellett kedvenc virágjukat kapták a csepeli önkormányzattól, a Kormány pedig egy miniszterelnöki oklevéllel kedveskedett nekik.

Kerületünkben immár több éve köszöntjük születésnapjuk alkalmából a szép kort megélt lakókat, akik betöltötték a 90. életévüket(ezután pedig 5 évente) értesítőt kapnak melyben igényelhetik a személyes felköszöntést.

Isten éltesse őket!

csepel.hu

4 hozzászólás “Időseket köszöntött Csepel alpolgármestere” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    “Józsa Mihályné nénit”

    Frankón!
    Ki a faszom írkál ilyen szép mondatokat???

    Leánykori neve csak van a néninek, vagy azt sem tudjátok kicsoda?
    🙂

  2. Józan szerint:

    “több éve köszöntjük”, “ezután pedig 5 évente”

    Az időseknek kívánom hogy megérjék a következő öt évet is! És ti biztosak vagytok, hogy lesz alkalmatok az ominózus öt év leteltével bárkit is köszönteni? Már mint hogy ti lesztek akkor is Csepel vezetői?

  3. Lili Züllig szerint:

    Papám nem tudom hányban született 😂 de 90 éves december 17-én 🎂

  4. Jobban szerint:

    “Nem szavazta meg az ellenzék az otthonápolási díj emelését és a devizahitelesek megsegítését
    Az ellenzék korábban hónapokig kampányolt azzal, hogy az otthonápolási díjakat emelni kell. Most, hogy eljött a szavazás ideje, a balliberális és jobbikos képviselők nem támogatták, hogy január elsejétől 15 százalékkal emelkedjen a tartósan beteg, súlyosan fogyatékos hozzátartozójukat otthon ápolók ápolási díja.
    Az Országgyűlés komoly segítséget kínált fel a devizahiteleseknek: lehetővé tették, hogy kedvezményesen visszavásárolhassák korábbi ingatlanjukat a Nemzeti Eszközkezelő Programban részt vevő, a bérleti díjakat rendszeresen megfizető bérlők. Pontosabban csak a Fidesz és a KDNP frakciója, az ellenzék ugyanis éppen videózással és konfettizéssel volt elfoglalva.”http://mindenszo.hu/hoppa-nem-szavazta-meg-az-ellenzek-az-otthonapolasi-dij-emeleset-es-a-devizahitelesek-megsegiteset/

Itt lehet hozzászólni !