A túlélésükért küzdenek: negatív kampány az MSZP-től?

Magyar Nemzet

Egy, lapunkhoz is eljuttatott dokumentum szerint lejárató kampányra készül az MSZP. A másfél oldalas irat minden konkrétum nélkül, általános alapelveket, vádaskodásokat fogalmaz csak meg.

Korrupciós, spekulációs ügyek feltárása, felszínre hozása, szélsőséges csoportokkal való összekacsintásuk leleplezése és összemosásuk, a keresztény erkölcsi magatartás hiányosságainak leleplezése és kérdőre vonása, fideszes villák, nagy értékű Fidesz közeli ingatlanok, illetőleg cégcsoportok bemutatása és az ellenzéki párt kifigurázása – olvasható a kampányfelkészülést segítő útmutatóban.

Az anyag szerint Orbán Viktor Fidesz-elnököt hozzátartozóinak vagyonán keresztül, míg Szijjártó Pétert, a Fidesz elnöki stábjának vezetőjét állítólagos ingatlanvagyona, „vidéki palotája” miatt próbálnák meg lejáratni.

Részletek a Magyar Nemzet 2009. október 10-i számában.

mno.hu

6 hozzászólás “A túlélésükért küzdenek: negatív kampány az MSZP-től?” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Erre számítani lehetett, és lesznek segítőik is a Fidesz lejáratásában(gondolom a ki/átláptetésük most van folyamatban, a sámsoni bakit mégegyszer nem követhetik el).

  2. Vátesz szerint:

    Az MSZP el fog tűnni a történelem süllyesztőjében, elképesztő, hogy mennyire nem birják a kritikát. Tegnap este kipróbáltam az mszp.hu fórumát, kész röhej 9 bejegyzésből 4-et kimoderáltak. Olyan beírásokat, amelyek már szerepeltek a csepel.info-n, hunhir.hu-n, ujszo.com-on, bumm.sk-n (utóbbiak magyarnyelvű szlovákiaiak), sehol sem moderálták ki ezeket, legfeljebb provokatívak, irónikusak esetleg szarkasztikusak.
    MSZP.HU FÓRUM 2009. okt. 9-10
    Témakör: MSZP kommunikációja – miért nem hatásos?
    Felhasználó: látnok 4214. hozzászólása törlölve lett, mert:
    1. a) sértő, személyeskedő hangnemű
    3. b) közösségi jogokat sért
    A tiltás 2 napra emelve.
    NAGYON HATÁSOS! Amit mondanak saját magukról illetve céljaikról az a színtiszta igazság!
    Ezért küzdötték így le magukat. Hajrá fiúk, lányok, írjatok, beszéljetek mit privatizáltok még a saját zsebetekbe, hány százmillió végkielégítést tesztek még a haverok üvegzsebébe. Semmit el ne hallgassatok, nyíltan mindent az emberek pofájába, ne legyenek kétségeik, ti mindent megtesztek, hogy ne legyenek pénzügyi gondjaik. Akinek nincs pénze, annak nincs gondja.
    Ugye milyen nehéz a bankárok sorsa, hol fialtassa a pénzt, meg nehogy hozzájuk hasonszőrűek lenyúlják a pénzüket. Hát nem jobb proletárnak lenni? Négy évente ehet-ihat, gondot viselnek rá (akkor van választás). Nyílt, őszinte beszéddel hamarosan elérhetitek a mágikus 5%-ot, tartsátok a jó irányt. Bezzeg az SZDSZ már 1%-on van, ezt a törtető pofátlanságot!

    Témakör: MSZP kommunikációja – miért nem hatásos? Ezt nem cenzúrázták.
    NAGYON HATÁSOS! Miért ne lenne hatásos Juhász Ferenc megszólalása az ATV-n, “elhittük, hogy Gyurcsány tudja a tutit”. Mi győzné meg ennél jobban a választókat, miért ne szavazzanak 2010-ben az MSZP-re.

    Témakör: Jobban élek mint 4 éve Ezt nem cenzúrázták.
    Négy éve még Gyurcsány volt a miniszterelnök, ma bukott miniszterelnök. Négy év múlva még jobban fogunk élni, ma még az MSZP van kormányon, négy év múlva meg már MSZP sem lesz.

    Témakör: Velencei-tó Ezt nem cenzúrázták.
    Yoav Blum helyében én egy hajón nyitnék kaszinót. Miért, mert ha bármely jövendő kormány ellehetetlenítené a működését, felszedhetné a horgonyt és áttelepedhetne egy másik országba.
    Tetszenek ismerni a középkori pénzváltó kocsit, magával tudta húzni a gazdája, ha valahol rossz volt az üzletmenet. Mi a fenét lehet csinálni egy épülettel, ha nem megy a kaszinó. Eladni biztosan nem, mert más se hülye befektetni egy nemjövedelmező üzletbe. Mit lehet tenni, azt amit New Yorkban, bebiztosítani és felgyújtani. Á ez sem jó, barátoké a biztosító. Ezért tökéletes a hajó, kár hogy ide nem lehet akkora hajókat felúsztatni, mint a karib-tengeri üdülőhajók.

    Témakör: Hogyan működik a gázár? Ezt nem cenzúrázták.
    REMEKÜL. EZ A VÁLASZTÁSI BOMBA MŰKÖDHET MÉG 2010-BEN IS, HA AZ OROSZOK A TÉLEN EGY KICSIT BEKEMÉNYÍTENEK. A VÁLLALATOK UGYE NEM SZAVAZNAK, DE NAGYON OSTOBA VOLT, AKI A LAKOSSÁGI GÁZÜZLETÁGAT IS HAGYTA KICSÚSZNI AZ ÁLLAM KEZÉBŐL. ITT NEM A TERÜLETI SZOLGÁLTATÓKRA GONDOLOK, HANEM HOGY HAGYTÁK A MOL A TELJES NAGYKERESKEDELMET ELADJA AZ E-ON-NAK. JÖN MÉG KUTYÁRA DÉR.

    Témakör: Kedvenc verseid?
    Felhasználó: látnok 2217. hozzászólása törlölve lett, mert:
    8. a) a társadalom általánosan elfogadott erkölcsi normáit
    8. e) a társadalom általánosan elfogadott kulturális értékeit
    Ne itt provokáljon, kérem.
    Nekem az Aktualizált Internacionálé (copyright Vátesz)
    Föl, föl ti rabjai a pénznek,
    föl, föl te éhes spekuláns!
    Az osztalék napjai jőnek,
    zseblázadnak vége már!
    A kontót végképp eltörölni,
    siserehad indulj velünk!
    A nép fog munkából kidőlni,
    lusták vagyunk, gazdag leszünk!
    Ez a sarc lesz a végső, csak összelopni hát,
    és nemzetköziké lesz holnapra a világ!

    Témakör: Kedvenc idézetek, aforizmák
    Felhasználó: látnok 1409. hozzászólása törlölve lett, mert:
    10. államhatárok erőszakos átalakítására hív fel, szeparatista törekvéseket szít
    AZ ESŐVÍZ TUDJA, HOL VAN MAGYARORSZÁG HATÁRA. RAINWATER KNOWS WHERE THE HUNGARIAN BORDER IS. Copyright Vátesz.

    Témakör: Magyar-szlovák viszony
    Felhasználó: látnok 2195. hozzászólása törlölve lett, mert:
    10. államhatárok erőszakos átalakítására hív fel, szeparatista törekvéseket szít
    1 nap tiltás
    Kárpát-medence szlovákjai egyesüljetek! Ne tűrjétek tovább, hogy el vagytok választva a nyiregyházi, a békéscsabai, a bánáti és a vajdasági szlovák testvérektől! Egyesüljetek, s az így létrejövő Nagy-Szlovákiát elnevezhetnénk Uhorskonak, azaz Történelmi Magyarországnak.
    Biztosítani szeretnénk Ficót, Slotát, Meciart és az egész szlovák népet, eszünkbe sem jut, hogy Szlovákiát feldaraboljuk. Sőt nagyobbítani szeretnénk a Tátra nyugati oldalán 33 faluval, a Tátra keleti oldalán 22 faluval. Nagyon helyes, hogy a csehekkel addig egyezkedtek, amíg az ezeréves határ lépett közöttük életbe, legalább ezzel nekünk nem lesz gondunk. KEDVES SZLOVÁKOK, MI AZ EGÉSZET AKARJUK, ÚGY AHOGY RÉGEN VOLT, S AKKOR VÉGRE AZ ÖSSZES SZLOVÁK EGY ORSZÁGBAN ÉLHET!!!

    Témakör: Távfűtési kompenzáció Ezt nem cenzúrázták.
    Megszűnik a gázkompenzáció, meg fog szünni a távfűtési kompenzáció is. Bajnai kormányzása sem arról szól, hogyan tartsunk szenvedélyes igazságbeszédet.

  3. Gordon szerint:

    “10. államhatárok erőszakos átalakítására hív fel, szeparatista törekvéseket szít”
    Hsz: AZ ESŐVÍZ TUDJA, HOL VAN MAGYARORSZÁG HATÁRA.

    Na ezért nem járok fel 4 éve az mszp.hu fórumára. Értelemtlen. A Stop.hu fóruma is elég durva. A ballibbek fikázhatnak ezerrel, személyeskedhetnek, a jobbos viszontválaszokat törlik, mert “vitát provokál, és személyeskedő”.

    Igen, igen mSZP!

  4. Zolika szerint:

    Szemét maszop, szemét Szenteczky!

  5. miska72 szerint:

    Jaj jaj! Mindjárt jön atlétaa. 😉 🙂 🙂

  6. miska72 szerint:

    lehet választani!

    …él?
    Vagy ..lyó?

Itt lehet hozzászólni !