Gyalogos gázolás és rendőrautóba hajtottak a Kossuth Lajos utcában

Balogh Gábor, Csepel.info

Balogh Gábor információi szerint elütöttek egy embert Csepelen, a Kossuth Lajos utcában a Shell kútnál. A helyszínre elsőként egy 159-es autóbusz ért, melynek sofőrje – észlelve az eseményt-, megállt, kinyitotta az ajtóit és megkérdezte utasait, hogy amennyiben van egészségügyi dolgozó a buszon, segítsen a földön fekvő emberen.

Szerkesztőnk információi szerint a buszon utazott egy Dominik nevű egészségügyi dolgozó, aki leszállt a buszról, és a mentők kiérkezésééig megkezdte az ellátást. Jelenléte életet mentett, mivel a sérültet stabil állapotban vitték kórházba.

A helyzetet fokozza, hogy az Erdősor utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében a sáv zárását végző rendőrautónak valaki nekihajtott. Ennek köszönhetően a műszaki mentés ,idejére a 159-es busz terelt útvonalon (a Béla utcán keresztül) közlekedik mindkét irányba.

Nagyon köszönjük az utas kimagasló segítségét!

3 hozzászólás “Gyalogos gázolás és rendőrautóba hajtottak a Kossuth Lajos utcában” bejegyzésre

  1. Nondroid szerint:

    Hogy nem lehet észrevenni egy kék villogós rendőrautót?

  2. Pilsner Urquell szerint:

    Nemcsak a villogót. Egyéb híreket sem…

    ittlakunk.hu 2018.11.24. szo., 17.51
    Három autó karambolozott a Szent István úton, a Szebeni és Erdélyi utcánál nov. 24-én, szombaton délután. Műszaki mentés, forgalomkorlátozás, egy ember sérült.

    police.hu, Híradó és még egy tucat országos hírforrás
    Teherautó ütött el gyalogost 2018. november 26-án, hétfőn 16 óra 10 perckor Budapest XXI. II. Rákóczi Ferenc utca 323. szám előtt. A férfi a helyszínen életét vesztette.

  3. Johnny szerint:

    Az első “kereszteződés-halmaz”, egy-két gyökérnek fel tudja adni a leckét, az biztos!

Itt lehet hozzászólni !