A Csepeli úton közlekedők augusztus 21-től torlódásra számíthatnak

Mr. Gabee, Csepel.info

A Pest megyei Csepel-Szigetszentmiklós összekötő út felújítása kapcsán nagyobb mértékű korlátozásra és ezáltal torlódásra számíthatnak a közlekedők 2018. augusztus 21., kedd és augusztus 26., vasárnap között. A munkálatok idejére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Az összekötő úton 2018. augusztus 21., keddtől az M0-s autóút (le- és felhajtó ágai) és a Csepeli út találkozásának (M0 északi oldalán) körforgalmú csomóponttá történő átépítésének munkái tovább folytatódnak, melyek sávzárásokkal és sebességkorlátozással járnak.

A forgalmi rend változására KRESZ táblákkal és ideiglenes burkolati jelekkel hívják fel a közlekedők figyelmét. Az M0-s irányából érkezők továbbra is egy forgalmi sávon tudják megközelíteni a Csepeli utat, a jobbra – Budapest felé – kanyarodó sávot lezárták a szakemberek, valamint a Csepeli úton Budapest irányából érkezőknek korábban meglévő balra kanyarodó sávja is megszűnt, így egy sávot használhatnak az egyenesen és a balra kanyarodók.

Az M0 és a LIDL áruház közötti szakaszon a buszmegállók építései, valamint az árokrendezési munkák folytatódnak, lokális sávszűkítések mellett. Budapest határa és az M0-s autóút közötti szakaszon burkolatmarási és aszfaltozási munkáklesznek félpályás zárással, jelzőőrös és jelzőlámpás irányítás mellett.

Várhatóan augusztus 26-án vasárnap a kora délutáni órákban lezárják a csepeli kihajtó ágat, így az M0-s autóúton keleti irányból érkezők nem tudnak kihajtani Csepel illetve Szigetszentmiklós felé, valamint a felhajtó ágat is lezárják, ezért Csepel illetve Szigetszentmiklós felől érkezők nem tudnak felhajtani az M0-s autóútra Győr, Balaton irányába. Ezen zárás előreláthatólag szeptember végéig marad érvényben.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

6 hozzászólás “A Csepeli úton közlekedők augusztus 21-től torlódásra számíthatnak” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Kizárásos alapon a le és felhajtás a Rákóczi útra (Halásztelki lehajtó) fog terhelődni, ami már most is használhatatlan..

  2. Trucker szerint:

    a Csepeli úton Budapest irányából érkezőknek korábban meglévő balra kanyarodó sávja is megszűnt, így egy sávot használhatnak az egyenesen és a balra kanyarodók.

    Szerintem meg NE lehessen balra fordulni. Hanem a körforgalomból vissza, és kis ívben senkit sem zavarva befordulni.

  3. Vendetta szerint:

    Elnézést kérek, valaki javítson ki, tuti hogy én emlékszem rosszul…De
    Június elején az volt hangoztatva, hogy azért hagyják Június második felére a körforgalom körüli munkálatokat, lezárásokat mert akkor NINCS ISKOLA és így könnyebb lesz a közlekedés, ritkábbak a buszjáratok, és még egy sor az emberek életét megkönnyítő kifogás….
    ERRE mikor zárják le azt a kibas*ott csomópontot.. Pont az Iskola kezdés idején…
    Annyira de annyira várom a sok Kúr*a An*ádat az emberek szájából.
    Mert így az Összes Meatransos kamion a Rákóczi úton fog bejönni csepelre.
    Ezúton is fogadja őszinte részvétemet mindenki aki Budapest közigazgatási táblától délre lakik.

  4. Johnny szerint:

    Itt arról volt szó, egyszer, hogy egy körforgalom lesz.
    De, hogy mit kotornak hónapok óta? Nem is értem.

    A másik a Kvassay-híd, dilatációs javítása, 3 hónapja csinálnak(?) egy hézagot???
    Vicc.

  5. Vendetta szerint:

    Johnny van egy rossz hírem….. Ha kész lesznek ezen az oldalon mennek a másik oldalra is 5-6 hónapra.

  6. Nagyapó szerint:

    Tényleg, mi a fenének építgetnek? Jó az úgy, ahogy van.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !