A Csepeli úton közlekedők augusztus 13-tól torlódásra számíthatnak

Szigetszentmiklós.hu, Csepel.info, Mr. Gabee

A Pest megyei Csepel-Szigetszentmiklós összekötő út felújítása kapcsán nagyobb mértékű korlátozásra és ezáltal torlódásra számíthatnak a közlekedők 2018. augusztus 13., hétfő és augusztus 19., vasárnap között.

A munkálatok idejére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Az összekötő úton 2018. augusztus 13-tól az M0-s autóút (le- és felhajtó ágai) és a Csepeli út találkozásának (M0 északi oldalán) körforgalmú csomóponttá történő átépítésének munkái tovább folytatódnak, melyek sávzárásokkal és sebességkorlátozással járnak.

A forgalmi rend változására KRESZ táblákkal és ideiglenes burkolati jelekkel hívják fel a közlekedők figyelmét. Az M0-s irányából érkezők továbbra is egy forgalmi sávon tudják megközelíteni a Csepeli utat, a jobbra – Budapest felé – kanyarodó sávot lezárták a szakemberek, valamint a Csepeli úton Budapest irányából érkezőknek korábban meglévő balra kanyarodó sávja is megszűnt, így egy sávot használhatnak az egyenesen és a balra kanyarodók.

Az M0 és a LIDL áruház közötti szakaszon a buszmegállók építései, valamint az árokrendezési munkák folytatódnak, lokális sávszűkítések mellett. Az M0 autóút és az ALDI áruház közötti szakaszon burkolatmarási és aszfaltozási munkák lesznek félpályás zárással, jelzőőrös és jelzőlámpás irányítás mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

Egy hozzászólás “A Csepeli úton közlekedők augusztus 13-tól torlódásra számíthatnak” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Csepelen nincs ilyen törekvés? 🙂
    Egészen a Csépi útig tükörburkolat van és ott vannak a már elkészült elkerülők, lakihegy felé is cseélik a burkolatot, nem ám kátyúznak! 😛
    A Kvassay-hídon valamikor kész lesz az a dilatációs sáv javítása??? HÁROM hónapja “csinálják”, ami egy vicc.

Itt lehet hozzászólni !