Telefont lopott, keresik!

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság
segítségét kérik a nő azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1591/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2018. augusztus 6-án 17 órakor a Budapest XX. kerületi Nagysándor József utcában egy járókelőtől elkérte a mobiltelefonját, és akkor volt hajlandó visszaadni, ha megvásárolja azt. A sértett kifizette az elkövető által követelt összeget és visszakapta a telefonját.

 

A feltételezett elkövető 30 év körüli, 160 centiméter magas.  A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín pólót viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

 Az ismeretlen nőről felvétel készült.

4 hozzászólás “Telefont lopott, keresik!” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Nem tudta kiverni a fogát?

  2. Pilsner Urquell szerint:

    A járókelőt nem körözik? Pedig kéne.

  3. Strici2 szerint:

    Nem erdeklodnek a hivott feltol, hogy kivel beszelt?

  4. haha szerint:

    Ez a Nagysándor József utca elég forgalmas telefonlopó körzet. Júliusban két alacsony homlokú bnenszülött, most meg ez a szuka bennszülött… Szép környék.

Itt lehet hozzászólni !