Leszámolás a Jobbikban: kizárták Dúró Dórát

Inforadio.hu, 888.hu

Amikor a jobb kéz még tudta hol a bal kéz

Bizalomvesztés miatt kizárták Dúró Dórát a Jobbik országgyűlési frakciójából – jelentette be Mirkóczki Ádám szóvivő a párt frakcióülése után tartott sajtótájékoztatón.

Mirkóczki Ádám közölte: a frakció titkos szavazással, 20 igennel, 4 nemmel, valamint 1-1 tartózkodással és érvénytelen szavazattal döntött így.

Nem a véleménykülönbség, hanem a kongresszus után történtek miatt döntöttek így – mondta a szóvivő. Azzal ugyanis, hogy csatlakozott a Toroczkai László által alapított “platformhoz”, legitimálta azt, amit bomlasztásnak tartanak – tette hozzá. (A platform alapítást a Jobbik alapszabálya egyébként engedélyezi, vagyis a kizárás politikai alapon történt. – a szerk.)

Toroczkai: már rég ki akarnak szorítani a Jobbikból

A jobbikos ásotthalmi polgármester a Magyar Időknek adott interjút, amelyben kifejtette, hogy a pártot háttéremberek irányítják, de elmondta azt is, hogy ennek ellenére eddig miért nem volt hajlandó otthagyni a Jobbikot.

Gaudi-Nagy Tamás: Elkerülhetetlen a szakadás a Jobbikban

A Jobbik pártvezetésének a Toroczkai László és követői elleni reakciói alapján elkerülhetetlennek tartja a Jobbik pártszakadását — mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Gaudi-Nagy Tamás, aki emellett óriási bűnnek tekinti, hogy a Vona-Simicska duó által túltolt néppárti fordulat morálisan, politikailag és pénzügyileg is lenullázta a Jobbikot. Gaudi-Nagy Tamás rövid távon nem tervezi, hogy visszatér a pártpolitikába, de a patrióta erők földcsuszamlásszerű előretörését várja a jövő évi EP-választáson, amelyben ezért akár képviselőjelöltként is részt venne.

Forrás: Inforadio.hu, 888

Egy hozzászólás “Leszámolás a Jobbikban: kizárták Dúró Dórát” bejegyzésre

  1. Pilsner Urquell szerint:

    Ezek a népboldogítók még mindig azt hiszik, hogy figyeli valaki az attrakciót? Nagy ám a konkurencia: “Elképesztő előtte-utána fotót posztolt Singh Viki” – “Tóth Gabi megint szőke, jobb, mint a lenyalt barna” “Új fotókkal rukkolt elő a leszbikus magyar szinésznő megvert szeretője”…sat. sat.

Itt lehet hozzászólni !