Újabb lélegzetelállító olvasói fotó

Mr. Gabee, Csepel.info


Pózna Gábor olvasok gyönyörű fotóval örvendeztette meg szerkesztőségünket, amely a Hollandi úton található felújított hídról készült.

Várjuk a következő monumentális pillanatképet.

4 hozzászólás “Újabb lélegzetelállító olvasói fotó” bejegyzésre

  1. Egy futó szerint:

    Tényleg jól néz ki újra a híd. Ellenben hasznosabb lett volna a gereblyézett fekete föld helyett némi kavicsot vagy kőzúzalékot tenni a híd felvezetőjéhez mindkét oldalra. Eső után ha valaki átmegy a hídon a lábával óhatatlanul is felhordja a sarat a hídra.
    További fejlesztésnek javasolnám, a leásott fatuskók felszedését is a híd előtt és után, mert balesetveszélyes a közlekedés rajtuk.

  2. Boda Kamilla szerint:

    A csepeli stadionnal és a focista szoborral szemben “felújították” a Béke tér elülső részét (emiatt egyből ki is tiltották a kutyásokat onnan) azt a részt a tábla szerint bekamerázták. Remélem hogy a kamera azt is látja, hogy a máshonnan hozott földben amivel feltöltötték vidáman nő százszámra a PARLAGFŰ ami azelőtt sosem volt a Béke téren. És nemhogy nem irtják, hanem MINDEN REGGEL AUTOMATA ÖNTÖZŐVEL ÖNTÖZIK! ezt szeretném a környékbeli allergiások és leendő allergiások nevében is “megköszönni”. Amúgy a gyéren telepített virágágyásokban is vidáman virul a gaz, egyáltalán nincs gondozva, gyomtalanítva, gondolom előbb-utóbb sőt inkább hamarosan az Ady lakótelep parkjának sorsára jut, ahol már eltűnt minden rózsatő és bokor amit a parkosításkor telepítettek mert senki sem tartotta rendben vagy elültette a saját kertjében kitudja, és azóta olyan lepusztult lett mint a parkosítás előtt volt…egyébként ez a park a nemkutyásoknak is használhatatlan mert a padokat a tűző napra teljesen árnyékmentes helyre telepítették, csak este hat óra körül vetődik úgy a fák árnyéka a padok egy részére hogy oda lehet ülni. A feltöltés miatt az összes eső és öntözővíz az amúgy sem felújított rossz állapotban lévő hátsó keresztben haladó útra folyik ami emiatt használhatatlanná vált. SZÉP MUNKA! GRATULÁLOK!

  3. Nagyapó szerint:

    Boda Kamilla! Látom aggódik Csepel szépségéért, ezért javaslom szervezzen a leírtak orvoslására egy kommunista szombatot, hogy amit a gaz önkormányzat tönkretett, megújítsák!
    Milyen szép lenne a szobrok tövében a kutyapiszok és a virágokat is ki kellene pusztítani, hogy ne kelljen fárasztó munkával kilopni azokat.
    Különben elárulok egy nagy titkot! A parlagfű augusztusban virágzik, így a kaszálással nincsenek elkésve.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Johnny szerint:

    Az ott akkor is egy hulladék, igénytelen félmunka!

Itt lehet hozzászólni !