Leleményes parkolók – 1. rész

A mai nappal kibővítjük Mr.Gabee suttyó parkolós rovatát a leleményes parkolók rovattal, melyben olyan gépkocsikat mutatunk, ahol a tulajdonos annyira ügyes és leleményes, hogy a nem létező parkolóhelyen is tud parkolót csinálni magának.

  1. képet olvasónk a Csepel 1-es posta előtt készítette hétfőn délután, melyen jól látható, hogy a forgalomtól elzárt területen is egyes lehetőséget látnak parkolni. Olvasónk elmondta, hogy mivel többször jár arra, látott olyat is, hogy a tűzoltó felvonulási helyre is beállnak. ” csak ne legyen a feljáróra szükség vész  esetén….”
  2. kép a Kazinczy Ferenc iskola előtt készült, ahol általában reggel és délután a sok gyereket szállító szülők miatt kevés hely van. Lényeg, hogy meg van oldva (természetesen nem szokott számítani hogy esetleg az lakó nem tud sem kiállni sem pedig beállni a gépkocsijával a telekre)
  3. képen látható autó vezetője vélhetően üvegeshez akart menni és mivel elég körülményes ott a parkolás, a Posztógyár utca és a II. Rákóczi Ferenc úton hagyta a gépkocsit. Azzal természetesen nem számolt, hogy ebben a kereszteződésben rengeteg a teherautó, ami elég nehezen tud befordulni, főleg ha ott áll egy autó…

Itt lehet hozzászólni !