Szép hétvégét és BUÉK

Mr.Gabee, Csepel.info


Egyik nagyon kedves természetbarát olvasónk, Seresné Szabó Eszter pedagógus szakmáján kívül nagyon szeret fotókat készíteni Csepelről. Mi nagyon örülünk neki, hogy szebbnél szebb felvételekkel halmoz el minket. Most is egy lélegzetelállító fotót küldött.

Elmondása szerint ezt a képet az elmúlt napokban készítette a Csepeli Piacnál. Ezzel a képpel kíván szerkesztőségünk szép hétvégét, jó pihenést és Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt.

Röviden az előttünk álló időjárásról:

Az időkép információi szerint Szombaton kezdetben a Dunántúlon és a Tiszántúlon lehet több felhő az égen, máshol naposabb időre ébredhetünk, majd napközben nyugat felől felhők érkeznek, de csak a kora esti óráktól fordulhat elő nyugaton eső, a hegyekben havas eső. Reggelre keleten, északkeleten pára, köd kialakulhat. Helyenként élénk lehet a délnyugati szél. Hajnalban -2 és -8, délután +1 és +6 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggel még több helyen várható eső, az Alföldön és az Északi-középhegység térségében ónos eső, valamint fagyott eső is előfordulhat, de délután már csak keleten, északkeleten lehet kisebb eső, a Dunántúlon pedig szakadozottabbá válhat a felhőtakaró. Északon délután ködössé válhat a levegő. Kissé szeles lesz az idő. Északon, északkeleten, keleten 2-5, máshol 6-12 fokot mérhetünk.

Az új év első napján is enyhe időre van kilátás, többfelé a 10 fokot is eléri a csúcshőmérséklet. Eső, zápor főként a Dunántúlon alakulhat ki.

Itt lehet hozzászólni !