Szó szerint lefagyhat az iPhone X kijelzője

ORIGO, Mr:Gabee, Csepel.info

Apple iPhone X Forrás: Apple

Ezenfelül nulla fok alatt nincs garancia a készülék működésére. A múlt héten végre piacra került a várva-várt iPhone X. Az Apple szerint szerint cukorkaként fogy, és a jelek szerint az összes gyártási nehézség ellenére többé-kevésbé sikerült kiszolgálnia a megjelenést követő napokban a készüléket kötelezően megvásárolni kívánókat.

Most úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni a telefon első technikai jellegű problémáját: az érintőkijelzője válaszképtelenné válhat, amennyiben hirtelen komolyabbat esik a környezeti hőmérséklet. Szerencsére az Apple szerint egy szoftverfrissítéssel megoldható a gond, valamikor a belátható jövőben kiadja majd hozzá a patchet.

Ezen felül a kijelzőfagyási panaszok apropóján az Apple megemlítette, hogy az útmutatóban leírtnak megfelelően az iPhone X meglehetősen kényes a környezeti hőmérsékletre, úgyhogy a készüléket 0°C – 35°C tartományban tessenek használni, különben nem garantált a működése.

Ehhez a tényszerűség érdekében érdemes hozzátenni, hogy nulla fok alatt bármely érintőkijelzős telefonnak működési nehézségei támadhatnak, 35 fok felett pedig nem érdemes számításigényes feladatokkal izzasztani a mobilokat, a passzív hűtésük ugyanis nem lesz képes megfelelő hatékonysággal elvezetni a működésük közben keletkezett hőt.

Itt lehet hozzászólni !