A jobbikban már Simicskát nevezik főnöknek

Figyelő

Három napot töltöttek inkognitóban a Ripost munkatársai a Jobbik Siófokra kihelyezett frakcióülésén. Az újságírókat a Vona Gáborral rivalizáló párttagok hívták meg. Komoly feszültségek lehetnek a pártban, ha már becsempészik a sajtót frakcióülésükre.

A „legtöbb helyre zavartalanul besétáltunk, néha alig akartuk elhinni, hogy ennyire egyszerűen sikerült” – fogalmaz a lap. Ehhez az kellett, hogy „helyzetbe hozzanak” azok a Vona-ellenes politikusok, akiknek már nagyon elege van abból, hogy Simicska Lajos osztja az észt a párt háza táján, s hogy cukiskodó, kiismerhetetlen politikai alakulat lett az egykor szögegyenes radikális pártból.

A lap szerint többen a Vona utáni korszakra készülnek, mert a jövő tavaszi választáson nem lesz sikeres a párt, és nem bocsájtják meg Vonának, hogy “elvette a párt lelkét”.
A beszámoló szerint a pártelnökre a háta mögött rálegyintettek, szabályosan kiröhögték, amikor az került szóba, hogy pénzügyminisztert akar „csinálni” a kedvencéből, „Szasziból”, azaz Szabó Gábor pártigazgatóból, a Jobbik pénztárosából, aki napi rendszerességgel seftel, egyeztet a Főnöknek nevezett Simicska Lajossal arról, hogy mit ígért, vagy mit kért.
A magukat jobbikosnak álcázó újságírók arról is beszámolnak, hogy gyakran hallottak zsidózó vicceket. Megvetően és mindig gúnyolódva beszéltek zsidó honfitársainkról, még akkor is, amikor az „ezekkel” való politikai egyezkedés, szövetkezés „kényszere” kerül szóba. “Ilyenkor mindenki nyeljen egy jó nagyot!” – tanácsolta az egyik fő jobbikos.

A zsidó vicceken kívül az „ökör nyugdíjasokon” is gúnyolódtak, akik „fröcsögik, beveszik a fideszes dumát” – áll a lap tudósításában.

Forrás: Figyelő

3 hozzászólás “A jobbikban már Simicskát nevezik főnöknek” bejegyzésre

  1. kilgore trout szerint:

    Mi van fidesz, ekkora a baj? Mi lett veletek? Ezzel a tempóval arra a sorsra juttok, amire az MSZP.

  2. Irástudó szerint:

    Nincs ezzel semmi baj, a Fideszbe is be vannak már építve a kakukktojások! Sőt Orbán sorsa is el van már döntve, csak ő nem tud róla! Akárcsak a megcsalt férj, aki utoljára értesül róla! A jövő orbánjai most fognak szolgálatot tenni, “majd egyszer kérünk valamit”! Hamarosan itt van az “egyszer”, s nem tehetnek ellene semmit!

  3. Valaki szerint:

    Hűha, de arról bezzeg nem nagyon cikkeztek amikor farkas flórika sikkasztott és a mi adónkból kell visszatéríteni azt a hatalmas összeget! 🙂 De lehetne még sorolni. 🙂 Tényleg ekkora gondban vagytok? 🙂 Bezzeg amikor Simicska a fidesz pártján volt akkor minden szép és jó volt. 🙂

Itt lehet hozzászólni !