Lopás miatt keresik

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1808/2017. bűnügyi számon eljárást indított ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetése miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. szeptember 11-én 11 óra körül egy Budapest XX. kerületi buszmegállóban ellopta egy nő pénztárcáját.A férfi körülbelül 160-170 centiméter magas, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor barna rövid ujjú pólót és világos rövidnadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

3 hozzászólás “Lopás miatt keresik” bejegyzésre

  1. nem törődünk a Magyar nyelvvel szerint:

    Nagyon hasonlít Németh Szilárdra…

  2. Valaki szerint:

    Istenem! XDDDDD Én is pont megláttam és pont a felette lévő hír Német Szilárdról szólt és ott volt kép is róla mondom mi a fene! XD XD XD

  3. Nagyapó szerint:

    Ha-ha-ha! A csodálatos baloldali humor!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !