170-nel tépett egy őrült mercis a Soroksári úton

ORIGO

A Youtube-on megjelent videó szerint egy Mercedes ML 320 CDI-vel száguldoztak vasárnap Budapesten.

A Soroksári úton készült felvétel alapján a sofőr egészen 170 km/h-s sebességig gyorsított, a buszsáv és a dupla záróvonal sem jelentett számára akadályt. A felvételen szinte végig káromkodást hallani.

4 hozzászólás “170-nel tépett egy őrült mercis a Soroksári úton” bejegyzésre

  1. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Hát de a sok pacierőt meg kellett futtatni. Egy ilyen Merdzsó nem 50km/h lett tervezve. Szégyen a 170 haver. Mi 228 km/h értünk el 100-as táblánál. Jó jó a Merdzsód de mégsem olyan jó mint a miénk… 😉

  2. királyerdei szerint:

    Százhetven kilométer/órás sebességgel autózott végig egy férfi a budapesti Soroksári úton. A gyilkossági kísérlettel felérő menőzés közben cikázott a sávok között, átlépte a dupla záróvonalat, sokszor a buszsávban haladt, majd az erről készített videót valaki feltette a netre. Az ATV Híradójával a rendőrség azt közölte, hogy szabálysértési eljárást indítanak a videófelvétel alapján a száguldozó autós ügyében.

  3. savanyójóska szerint:

    És a szteroid gorilla maffiózónak jelent bármi is akadályt, aki még két embert is megölt, aztán pár napra rá már egy újabb luxusautóból vigyorgott? Az, hogy miből telik neki, nem számít. De ő megteheti, mert ez a kibaszott nagy rend ami van, lehetőséget ad az ilyeneknek a ma napig is.

  4. kalapács joe szerint:

    LYT-912, Varga Ernő. Budapest, Mercedes ML 320CDI …
    Ez a youtube video címe.

Itt lehet hozzászólni !