A Momentum kidobta a fesztiváljáról a részeg LMP-s vezetőt

Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja a Momentum bodajki Nyitás Fesztiválján annyira sokat ivott, hogy kidobták a biztonsági őrök – számolt be az Azonnali.hu.

Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője azt mondta, Ungárnak el kellett hagynia a fesztivál helyszínét, miután “minősíthetetlenül viselkedett”. Nem részletezte, miket csinált Ungár.

Az Azonnali szerint részegen inzultusba keveredett egy biztonsági őrrel, de nem egyértelmű, hogy Ungár megütötte-e az őt kidobó biztonságit. Ungár a lapnak azt mondta a kérdésre, megütötte-e az őrt: “szeretném remélni, hogy viszonozni tudtam, de nem vagyok benne biztos, hogy fizikai képességeim alkalmassá tesznek erre. Megkértek, hogy távozzak.”

Ungár az egészet így kommentálta: “az Azonnali buliján részegebb voltam, mint a Nyitás fesztiválon, és mégis, annak szép vége lett.

Ungár azt is mondta, hogy nem teregeti ki, melyik momentumos mennyit ivott a fesztiválon: “úrifiú vagyok”.

Az eset azért érdekes, mert a Momentum – bár jelenleg kizárja az összefogást bármelyik másik ellenzéki párttal – egyik lehetséges szövetségese az LMP lehet jövőre. Ungár kidobása azonban nem arra utal, hogy nagy szövetség formálódik a két párt között.

Forrás: Index

4 hozzászólás “A Momentum kidobta a fesztiváljáról a részeg LMP-s vezetőt” bejegyzésre

  1. liberalbolsevik szerint:

    Csak óvatosan ezzel a cikkel, mert a srác anyucija Schmidt Mariska nagyságos tekintetes asszonyság (ez mondjuk mentő körülmény, egy ilyen “terror-széptekintetű” anyucit csak részegen lehet kibírni), én szóltam, nehogy aztán dá-dá legyen az eligazításon………….. 🙂

  2. Nagyapó szerint:

    liberalbolsevik fején találta szöget. Sem Ungár Péter, sem Scmidt nem Fidesz tag. De azért jól hangzó szoci szöveg.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Lehet Más a Piálás

  4. strici szerint:

    Tobbszor végig olvastam a szoveget. Sehol senki nem állította hogy a szülők Fidesz tagok.

Itt lehet hozzászólni !