Botka: Molnár Zsolt áruló

Mandiner, 168 Óra

Míg az ellenzéki kispártokat „jószándékú balekoknak”, több párttársát kollaboránsnak, Molnár Zsoltot pedig egyenesen árulónak nevezte Botka László. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint pártja pontosan úgy áll, ahogyan tervezték.

Tűzzel-vassal harcolna a kollaboráció és az árulás ellen az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Botka László a 168 Órának adott interjút, ahol az ellenzéki oldal „jószándékú balekjairól”, az „Új Pólusról”, Molnár Zsolt árulásáról, és az MSZP helyzetéről is beszélt.

Botka leszögezte – nemcsak a Fidesszel együttműködő ellenzéki politikusokról van szó, hanem az ellenzéki oldal „jószándékú balekjairól” is, akik bár nem a Fidesz-kormány haszonélvezői, nem veszik észre, hogy tevékenységük a kormánypárt hatalomban tartását segíti. Az MSZP jelöltje  elutasítja az Együtt, az LMP és a Párbeszéd elméleti szövetségét, az „Új Pólust”, mondván, hogy a kispártok csak játszadoznak, negyedévente újabb ötletekkel állnak elő.

„Boldogok, hogy húszezer ember nézte a Facebook-oldalukon a sajtótájékoztatójukat, mások meg saját pártjukat sem tudják irányítani, pillanatnyi érdekeik szerint változtatják az álláspontjukat

– tette hozzá.

Ezután Botka kitért az MSZP-s Molnár Zsolt korábbi kijelentésére is, melyben úgy fogalmazott, az LMP-t hagyni kéne önállóan indulni a választásokon, és leszögezte, az MSZP számára elvitathatatlan, hogy Gyurcsánynak a parlamentben a helye. A miniszterelnök-jelölt ezt egyértelmű árulásnak tartja. Hozzátette, amit biztosan nem fog megtűrni az MSZP-ben, az az árulás és a kollaboráció – ezek ellen tűzzel-vassal akar harcolni. 

„Mi demokratikus párt vagyunk, ha valamit közösen eldöntünk, és azt valaki egy hónappal később nyíltan, a sajtóban kritizálja, az árulás”

– fejtette ki.

A szegedi polgármester biztatónak látja az MSZP helyzetét is: hiába nem mozdul az MSZP támogatottsága hónapok óta, szerinte a párt „ott tart, ahol tervezte. Úgy vélte, a politikai frontvonalak megmerevedése miatt csak lassú változás lehetséges, az „új politika feltűnésével pedig először mindig a bázis szerzi vissza a hitétSzerinte a stabil bázis kialakulása után indulhat csak meg a tábor bővülése.

Forrás: Mandiner

Egy hozzászólás “Botka: Molnár Zsolt áruló” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    A profi balliberális csapat: https://www.youtube.com/watch?v=dFiSkKpySaE

Itt lehet hozzászólni !