Nyerjen BKK-diákbérlettel

BKK, Mr.Gabee, Csepel.info

Nyáron is érdemes diákbérletet vásárolni, hiszen kilenc jegy áráért egy hónapig korlátlan utazást tesz lehetővé. Ráadásul most hévízi wellnesshétvégét, éves diákbérletet vagy Aquaworld-belépőt is lehet nyerni.

Miért éri meg diákbérletet vásárolni?

A „Kedvezményes havi Budapest-bérlet közoktatásban tanulóknak” vagy a „Kedvezményes havi Budapest-bérlet felsőoktatásban tanulóknak” ára mindössze 3450 forint, azaz kilenc 350 forintos vonaljegy áráért egész hónapban korlátlanul lehet utazni.

Miért érdemes 2017. június 1. és augusztus 15. között diákbérletet vásárolni?

A bérletvásárlók értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak, ha regisztrálnak a nyereményjátékunkra, amiben akár a diákok, akár a szüleik is részt vehetnek. A nyeremények átruházhatók. A pontos feltételeket itt található nyereményjáték-szabályzatunk tartalmazza.

Mit lehet nyerni a diákbérlettel?

Egy családi all inclusive wellnesshétvégét Hévízen, a Danubius Health Spa Resort Aqua szállodában.
A szállodáról: https://www.danubiushotels.com/hu/szallodak-heviz/danubius-health-spa-resort-aqua
3 darab kedvezményes éves Budapest-bérletet közoktatásban vagy felsőoktatásban tanulóknak. (Az oktatási azonosító vagy a diákigazolvány számát szükséges megadni.)
http://www.bkk.hu/kedvezmenyes-eves-budapest-berlet-kozoktatasban-tanuloknak-1-lapos/ és http://www.bkk.hu/kedvezmenyes-eves-budapest-berlet-felsooktatasban-tanuloknak-1-lapos/
3 darab egész napos fürdőbelépőt két felnőtt részére az Aquaworld Élményfürdőbe (1044 Budapest, Íves út 16.).
http://www.aquaworldresort.hu/hu/aquaworld
3 darab egész napos családi fürdőbelépőt 2 felnőtt + 2 gyermek (14 év alatti) részére az Aquaworld Élményfürdőbe (1044 Budapest, Íves út 16.).
http://www.aquaworldresort.hu/hu/aquaworld
Milyen bérletekkel lehet részt venni a játékban?

Bővebb info és regisztráció: http://bkk.hu/nyerjberlettel/ 

Itt lehet hozzászólni !