Elbocsátották állásából az Együtt alelnökét

ATV, Csepel.info

Az ATV értesülései szerint Szigetvár MSZP-DK támogatással megválasztott polgármestere politikai okból felmondta az Együtt alelnökének, Berkecz Balázsnak a főépítészi megbízását.

Az Együtt és Juhász Péter szolidaritásáról, támogatásáról biztosította az alelnököt, amivel állás híján sokra megy majd. A Gyulán élő, de Csepelen és Soroksáron politizáló Szabó Szabolcs még ennyit sem tett: az Együtt politikusa a Facebook oldalán rendületlenül Habony Árpáddal foglalkozik, és az ő létezésével magyarázza a világ problémáit. Csepelen egyébként felhőtlen a viszony a sikkasztással és hűtlen kezeléssel vádolt, rágalmazás és magánokirat-hamisítás miatt már elítélt helyi MSZP-sek és Szabó között. Ugyanakkor az Együtt politikusának még sokat kell  “lobbiznia” a szocialistáknál, hogy mögé álljanak majd a jövő évi választásokon.

Kedden Vass Péter, Szigetvár MSZP-DK támogatásával megválasztott polgármestere felmondta az Együtt alelnökének, Berkecz Balázsnak a főépítészi megbízását

– közölte szerdai sajtótájékoztatóján Juhász Péter pártelnök és Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke. A párt azt állítja, hogy a polgármester négyszemközt elismerte Berkecz Balázsnak, hogy szakmai probléma nincs a munkájával, de alapvetően a területfejlesztési pénzek második körének megérkezésébe fektetett politikai remény motiválta a döntésben.

Berkecz Balázs a napokban tett feljelentést költségvetési csalás, hűtlen kezelés, hanyag kezelés, valamint hivatali visszaélés bűncselekménye miatt a területfejlesztési pénzekkel való visszaélések kapcsán. Pár nappal később felmondta megbízását az önkormányzat. Juhász Péter a mai sajtótájékoztatón kiemelte: elfogadhatatlannak tartja, hogy az Együtt alelnökét politikai okok miatt mondták fel főépítészi megbízását. Juhász Péter szolidaritásáról, támogatásáról biztosította Berkecz Balázst.

Forrás: ATV

2 hozzászólás “Elbocsátották állásából az Együtt alelnökét” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Ez az, lehet gyakorolni a kölcsönös seggnyalást !

  2. Ottó szerint:

    Ritka tetű a csepeli alpolgármester – valami Ábel, aki eltévedt a rengetegben!

Itt lehet hozzászólni !