Körhinta, arcfestés, mini csónakázás és csocsóbajnokság a Csepeli Gyermeknapon

Csepel.hu

Május 27-én egész napra benépesült a Puli sétány, szép napsütéses időben töltötték szabadidejüket a családok a Csepeli Gyermeknapon. Mindenki megtalálta a kedvére való programot, a legkisebbek körhintájától a nagyok csocsómeccséig, a kis focisták mérkőzéséig, a bohóckészítéstől a legnépszerűbb arcfestésig, a mini csónakázásig. Idén megrendezték az I. Csepeli Családi Csocsóbajnokságot.

Jókedvvel és sok mosollyal telt a nap. A gyerekek lovagoltak, végigjárták az akadálypályát, papírjátékokat készítettek, jelmezben selfiztek a fotóbox előtt, a látványcukrászdában saját kezűleg díszítették a muffinokat, fociztak, pingpongoztak és sok minden más egyebet ingyenesen kipróbáltak a kerületi önkormányzat által támogatott Csepeli Városkép szervezte színvonalas rendezvényen.

Többen megörökítették a pillanatot a csepeli instagramnál, akinek kedve tartotta piknikezhetett a szabadban. A színes programok közben egy kalóz is megjelent, tréfás műsorral szórakoztatta a közönséget, majd kötélhúzásra hívta kicsiket, nagyokat.

Az első csocsóbajnokságon tíz asztalnál mérkőztek a családi- és páros versenyzők, a dobogós helyezettek vásárlási utalványt, üdítőt és strandbelépőjegyeket kaptak ajándékba. A családi játszmában a harmadik helyezést érte el a Dömök família, második lett a Varga család, az első helyet a Szigetszentmiklósról érkező Kőszeriék nyerték. A párosok versenyén harmadik helyen végeztek Varga Adrienn és Varga Zoltán, másodikak lettek Kapus Fanni és Pach Dániel, az első helyet Zubor Zsanett és Szőke Fülöp nyerték.

A színpadon egész napon át előadóművészek szórakoztattak, a kicsik mesejátékokat néztek, utána körtáncoltak, a fellépők akrobatikus- és néptáncot mutattak be, legvégül egy kiváló bűvészprodukción ámult a közönség a Csepeli Gyermeknapon.

 

AZS

Fotó: Gubis Mariann és Tóth Beáta

Teljes galériánkat megtekintheti IDE kattintva.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Körhinta, arcfestés, mini csónakázás és csocsóbajnokság a Csepeli Gyermeknapon” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Jobb volt, mint tavaly. Mi csak délután jutottunk ki, találkoztunk Polgármester Úrral és családjával is. (má nem kezeltünk, meg ilyenek, mert fogalma sincs ki vagyok 😀 )

  2. kispajtás szerint:

    Egy informátor szerint részt vett a programokon és a lángossütőnél látták a Sorost, a Botkát és talán a Simicskát is… de az utóbbi nem biztos. 😛

Itt lehet hozzászólni !