Óriási fordulat az újlengyeli gyilkosságban: volt rendőr ölhetett

ORIGO, Mr.Gabee, Csepel.info

Korábban beszámoltunk róla, hogy megöltek egy eltűnt szigetszentmiklósi nőt. Az elkövetőt a nyomozók órákon belül azonosították és elfogták, aki ellen előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás.

Az ORIGO információi szerint korábban rendőr volt az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutálisan meggyilkolt egy szigetszentmiklósi asszonyt. A gyanú szerint előbb megverte, majd összeszurkálta, végül még élve eltemette a haldokló nőt. Úgy tudjuk, a férfi volt felesége jelenleg is rendőr. Tőle évekkel korábban elvált, de van egy közös gyerekük. A gyilkosságról hétfőn a hivatalos oldalán írt a rendőrség. Közleményükben az áll, hogy órákon belül elkapták a gyanúsítottat, a 48 éves Sz. Attilát. Arról azonban nem írnak, hogy a férfi korábban a kollégájuk volt. 

A gyanú szerint a 48 éves férfi április végén üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg a szigetszentmiklósi asszonnyal. Autóba ültek, és Újlengyel külterületére indultak, ahol egy elhagyatott helyen kiszálltak. Ekkor támadt rá a férfi a nőre, aki egyébként vállalkozó.

Kérdéseinket az üggyel kapcsolatban már elküldtük a rendőröknek. Ahogy megérkezik a válaszuk, cikkünk azonnal frissítjük.

Itt lehet hozzászólni !