Breaking: Megszűnik a NET-TV

Csepel.info, Mr.Gabee

tv_televizio

Mr.Gabee-hoz eljutott információk szerint 2017. június 1-től a NET-TV Zrt. csepeli hálózatán a UPC Magyarország szolgáltatásai válnak elérhetővé, egyidejűleg a NET-TV szolgáltatásai megszűnnek.

A szolgáltatóváltás miatt a NET-TV-vel kötött szerződések megszűnnek, így a UPC-vel megkötött új előfizetési szerződés keretében nyílik lehetőség hírközlési szolgáltatást igénybe venni.

Bővebb információt a postán megküldött levélben talál minden előfizető.

11 hozzászólás “Breaking: Megszűnik a NET-TV” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Arra bíztatok mindenkit, hogy mondja fel a szerződését, mert 2 év hűségvállalással sokat lehet spórolni, ellenben az Net-TV ajánlatával, ami szerint nincs hűság, és ugyanannyit kell fizetni.
    Konkrét példám:
    Net-TVnél havidíjam: 12720 forint
    analóg csomag (kötelező volt fizetni) + d-top + hd + sport csomag + 60-as net

    UPC-nél, új szerződést kötve két év rablánccal: 10970 forint
    digital gold + hd + 120-as net

    A különbözet havi 1750 forint.
    Nyílván, a Telekom lehet alternatíva, azonban én nem akarok beltéri egységet továbbra sem, így az UPC CI kártyaolvasós megoldása marad.

  2. Fekete Gábor szerint:

    A Net-Tv annak idején a kilencvenes években ökormányzati támogatással azért jött létre, hogy azokon a helyeken ( Kertváros, Királyerdő,… stb) ahol az akkori közgazdasági és technológiai környezetben a nagyoknak nem volt gazdaságos hálózatot kiépíteni, a csepel nem panelban lakó és Szigetszentmiklóshoz tartozó polgárai is el legyenek látva.Volt olyan időszak, amikor a kertvárosban például kisérleti jelleggel ugyan, de nagyon korszerű, olcsó és jó minőségű optikai szolgáltatást is tudtak nyújtani. Még a DIGI előretörése előtt!

    A környezet azóta sokat változott, a Net-Tv-t is felvásárolták már korábban is. Zrt lett, egyesítették más vidéki kisebb szolgáltatókkal is. Sajnos mára csak korlátozott minőságű szolgáltatást tudtak nyújtani, azt is méltánytalanul drágábban, mint a konkurrensek.

    R.I.P Net-tv!

  3. killingspree szerint:

    Nincs bajom a Net-tv-vel, de nem reklamálok ha 6ezer helyett 3790 kell majd az internetért fizetnem…

  4. kerdezo szerint:

    killinspree,
    Ahhoz, hogy jobb áron kapd, ahhoz a NET-TVnél fel kell mondanod a szerződést, mert a tájékoztató levélben leírták: minden változatlan marad, így a havidíj is.

  5. kerdezo szerint:

    FACEBOOKról:

    Tuza András: “Ez ugye nem azt jelenti, hogy automatikusan átkerülünk az új szolgáltatóhoz… Jó lenne megtudni a részleteket!”

    Mindenki kapni fog egy vaskosabb borítékot a részletekkel. De ha elmondod mire vagy kíváncsi megpróbálok válaszolni, de FACEBOOK nélkül

    Zoltán Aranyossy: “Nem mindenki szetetne izraeli cégeket támogatni.”
    Választható a Telekom, nem kötelező átállni az UPCre.

  6. csak egy hozzászólás szerint:

    A UPC megvette a NET-TV “kábelezését”?

    A Telekom az optikai fejlesztések ellenére, még mindig rézdróton csatlakozik. Ezen, az alacsony sebesség miatt, nem tud bejönni a TV.

    És igen, automatikusan átkerülünk a UPC-re. (NET-Tv ügyfélszolgálat)

  7. kerdezo szerint:

    Az UPCvel beszéltem, már megkezdték a NETTV-s ügyfelek migrációját, függetlenül attól, hogy a NETTV levele szerint élhetek azzal a joggal, hogy ne adják át az adataimat.

  8. Zozi szerint:

    Azt írták a “vastag borítékban” hogy nem változik a havidíj !!!
    Erre 2000 Ft-al magasabb az e havi számla, mint amit eddig fizettem. Ha nem változik, akkor miért lett magasabb a havidíjam Májustól ???????

  9. Mr.Gabee szerint:

    Jó a kérdés

  10. […] Pénteken beszámoltunk róla, hogy átveszi a NET-TV Zrt teljes szolgáltatását az UPC. […]

  11. xyzzs szerint:

    Azért mert félhonapot kiszámláztak elöre,valójában nem lett több csak volt egy fedezetlen idöszak azért lett több arra az 1 honapra. Az ügyfélszolgálaton bármikor aláirhatsz hüségidöt nemkell külön lemondani meg vissza regisztrálni a másiknál mivel átkerül mindenki.

Itt lehet hozzászólni !