Elfogták a felfegyverkezett rablót

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

szirena

A rendőrök elfogták H. Istvánt, aki Budapesten, a IX. kerületben egy parkoló gépjármű emblémáját lefeszítette, majd a sértettet az embléma megtartása érdekében késsel fenyegette meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. István 37 éves budapesti lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. április 21-én 10 óra 55 perc körül egy IX. kerület Vágóhíd utca és Albert Flórián utca kereszteződésében parkoló személygépkocsi emblémáját lefeszítette, miközben a tulajdonos tetten érte. A sértett hívta a rendőrséget és megpróbálta visszatartani az elkövetőt, aki egy kést vett elő és szúró mozdulatokat tett felé, így a sértett hagyta elmenni a férfit.

A rendőrök a tanúkihallgatás és az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a rablás elkövetője H. István 37 éves budapesti lakos, akit a nyomozók 2017. április 21-én 16 óra 20 perckor lakásában elfogtak.

H. Istvánt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Egy hozzászólás “Elfogták a felfegyverkezett rablót” bejegyzésre

  1. Viniczai Kornél szerint:

    Gratulálok a rendőröknek, hogy az elmenekült rablót elfogták. Kíváncsi lennék, hogy sikerült ilyen hamar elfogni.

Itt lehet hozzászólni !