Döner Kebab étterem nyílt a Kossuth Lajos utcában

Csepel.info, Mr.Gabee

Csepelen, a Kossuth Lajos u. 95 szám alatt éjjel-nappali Döner Kebab üzlet nyitotta meg kapuit. 

Bővebb információt ide kattintva találnak.

8 hozzászólás “Döner Kebab étterem nyílt a Kossuth Lajos utcában” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Gratulálok, mivel 0-24-ben fog működni, az ottlakók helyzete csak romlott! Nem beszélve a buszmegàlló kétes tisztaságáról, ami eddig is kritikán aluli! Köszönhetően a szeszes italt árusító trafikoknak is! Igaz evés után inni is kell, de mindezt nem egy megállóra kellene zuditani! (A rendőrök is eltüntek, bár kivàncsi lennék, hány embert büntettek meg utcàn italozás miatt) A Sétáló utca és környèke átalakítására inditott pályázat csak egy mézesmadzag volt? Kár volt a kedélyeket felizgatni!

  2. Kötelező szerint:

    Amiota iszlam hordak olalkodnak hatarainkon rendes magyar csak disznohust eszik.

  3. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Éjjel-nappal?! Milyen alapon adott erre engedélyt a jegyző? A sok igénytelen proli állandóan ott fogja tömni a búráját ezzel a büdös kajával. A környező ingatlanok értékét ezzel sikerült megfelezni!

  4. pm szerint:

    A BadyHami bezzeg félig be van zárva. Az ácsorgós része “átmenetileg nem tartozik” hozzá.

  5. Attila szerint:

    Az üzletsor mögötti panelház lakókat nem zavarja az átható hugyszag? A kebabos ezen már csak javithat.

  6. Zsuzsanna szerint:

    Sajnos az ejjel nappal nyitva tartó dohánybolt és a Badi- Hami ami igaz megszünt de szinre lépett a Döner azt eredményezi,hogy nem lehet nyitott ablaknál aludni a nagy hangzavar kiabálás kurjongatás üvöltözés, autók motorok felbőgetése miatt.Nem beszélve arról,hogy sok fiatal átjön a piac és a panelok közötti betonfalhoz hangoskodni .

  7. Zsuzsanna szerint:

    Nem lehet nyitott ablaknál aludni a nagy hangzavar kiabálás kurjongatás üvöltözés, autók motorok felbőgetése miatt.Nem beszélve arról,hogy sok fiatal átjön a piac és a panelok közötti betonfalhoz hangoskodni az éjjel nappal nyitvatartó üzletek miatt.

  8. Lesevagyszarva szerint:

    Azt hiszitek ti valtjatok meg csepelt?😂 hagyjatok mar, uristen, menjetek tuntetni vagy a fasz tudja 😂😂😂😂 nyomjatok a kommenteket de a reszeg estek utan ugyanugy zabaljatok a donert meg az egyeb szarokat es itt fikazzatok? Alja nep 😂 tovabbi kellemetlen pihenest es rossz etvagyat kivanok😊❤

Itt lehet hozzászólni !