Zámbó Krisz­tián: “Un­do­rító dol­got mű­vel­tem!”

RIPOST

9_o_zambo_krisztian-3-KO

Az éne­kes őszin­tén meg­bánta, hogy al­ko­holt ivott, mi­előtt volán mögé ült, és el­dön­tötte, soha nem tesz többé ilyet.

Mélységesen megbánta az ittas vezetést Zámbó Krisztián, akit február közepén, Csepelen füleltek le a rendőrök, amikor áthajtott a piros lámpán. Krisztián nem tagadta, hogy alkoholt fogyasztott vezetés előtt, ezért azonnal elvették a jogosítványát. Zámbó Jimmy fia most a -nak beszélt arról, hogyan érzi magát hetekkel az eset után.

„Átgondoltam a tettemet, és rájöttem, hogy nemcsak a saját, de mások testi épségét is veszélyeztettem.

Nagyon szégyellem magam, belegondolni is rettenetes, hogy bárkinek baja lehetett volna az én felelőtlenségem miatt.

“Pont az ilyen balesetekben szoktak ártatlan emberek meghalni olyan felelőtlen sofőrök miatt, mint amilyen én voltam akkor este” – sajnálkozott Krisztián. Úgy gondolja, teljesen megérdemelten vették el tőle a jogosítványát, ezért áll elébe az elkövetkezendő vizsgálatnak, amelyben a hivatalos szervek eldöntik majd, meddig nem vezethet.

„Egy közszereplőnek példát kell mutatnia, és én ezt teszem. Sosem fogok többet hasonló helyzetbe kerülni!” – hangsúlyozta.

Krisztián szerint, ha édesapja élne, ez nem történt volna meg, de ha mégis, akkor Jimmy nem bánt volna vele kesztyűs kézzel.

„Üvöltözött volna velem, és nem engedné, hogy többet autóba üljek. Biztos nem védene meg a nyilvánosság előtt, hiszen ő egyenes ember volt, és nem tűrte volna soha azt, hogy a családtagjai ilyen botrányba kerüljenek” – jelentette ki az énekes.

2 hozzászólás “Zámbó Krisz­tián: “Un­do­rító dol­got mű­vel­tem!”” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Visszaeső, miért nincs már börtönben?

  2. kilgore trout szerint:

    Ez kit érdekel?

Itt lehet hozzászólni !