Videó: itt a bizonyíték, hogy a liberalizmus sorvasztja az agyat

Csepel.info, Youtube

lib_vid

Miközben Szabó Szabolcs, Csepel-Soroksár Gyulán lakó képviselője is kiáll a liberális gender elmélet és oktatása mellett, egy Washington Egyetemen készült videó akaratlanul is azt bizonyítja, hogy a liberális gondolkozás komoly mentális leépülést okoz.

A Family Policiy Institute által készített videóból kiderül, mennyire nehezére esik liberális diákoknak egyenes választ adni egy adott ember fajára, nemére vagy külsejére vonatkozó kérdésre.

Talán mára már a magyar olvasók számára is ismert az Egyesült Államokban folyó egyre hevesebb vita, aminek lényege, hogy joga van-e a közintézeteknek és vendéglátóipari egységeknek nemek szerint szegregálni a diákokat vagy vendégeket. Illetve, hogy a vécé választásnál elegendő-e, ha valaki egy bizonyos neműnek gondolja/vallja magát, és nem szükséges, hogy az adott nem külső jegyeit viselje.

Az első kérdésre a bíróság szerint a válasz egyértelmű nem, a másodikra pedig egyértelmű igen. Joseph Backholm a fenti rövid videóban megpróbálja demonstrálni az ilyen gondolkodás teljes abszurditását.

A Pesti Srácok eközben arról ír, hogy Spanyolország gender-aktivistái szerint gyűlöletbeszéd azt állítani, hogy amelyik gyereknek fütyije van, az fiú. Ennek igazolására még reklámkampányt is indítottak több spanyol nagyvárosban, ahol meztelen kisgyerekeket ábrázoltak a nemükkel ellentétes nemi szervvel.

Egy katolikus szervezet ellenkampányában arra hívta fel a figyelmet, ne hagyd magad összezavarni. A liberálisok ezt szélsőséges nézetnek nevezték, Madrid baloldali polgármestere pedig elvitette a kampánybuszukat.

Csepel.info

6 hozzászólás “Videó: itt a bizonyíték, hogy a liberalizmus sorvasztja az agyat” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    Szánalmas.

  2. Letiltatni szerint:

    Pisa eredmény?

  3. Csepel sziget überalles szerint:

    A kurva anyátokat, azt a buzit!

  4. ZsiványZoli szerint:

    Tele van beteg emberekkel a világ.A biológiát épp úgy nem lehet megkerülni mint a matematikát,fizikát.Aki ezt teszi,ki kell vonni a forgalomból mert elmezavaros.

  5. ZsiványZoli szerint:

    Különben a romlott kaotikusok is undorítóak ,az az egyház a homoszexualitás és a pedofília melegágya,akárcsak az zsidó vallás.

Itt lehet hozzászólni !