Hömpölygött a tömeg reggel a Csepel Plazaban

Csepel.info, Mr.Gabee

0-02-05-0908d82384c693723b0c8d3ba4008f117e0ea88545eb7fef2f125ca4007d897b_full

A fenti kép szombaton reggel 9 óra előtt néhány perccel készült a Pláza a földszintjén, ugyanis teljesen új árukészlettel várta vásárlóit a HÁDA.

Foto: Mr.Gabee.

19 hozzászólás “Hömpölygött a tömeg reggel a Csepel Plazaban” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    Ez a szégyellni való, hogy hömpölyögnek a szegény emberek a használt kilós ruha bolt előtt, bravó fiúk, ebből a képből is óriásplakátokat kérünk “MAGYARORSZÁG ERŐSÖDIK” felirattal.

  2. kerdezo szerint:

    Azt ne feletsük el, hogy az itt eladott egy ruhák része utána a piacon köt ki, lényegesen magasabb áron. Tehát, viszonteladók is vannak a sorban állük között szépszámmal.

  3. kispajtás szerint:

    kerdezo:
    Így még undorítóbb a történet.
    De pláne, hogy ez még hír is tud lenni a Fidesz portálon.

  4. admin szerint:

    Aki nem tudja hogy milyen üzletláncról van szó, egy kis segítség: http://www.hada.hu

  5. kispajtás szerint:

    Admin:
    Ne próbálj etetni, szép köntösbe van bújtatva.
    Az átkosban a Bizományi sem a tonnányi használt ruha eladásából volt nyereséges, hanem mert államilag dotálták. Ezt most másnak hívják, egy kis ügyesség, ötlet és megfelelő kapcsolatok kellenek hozzá, ahol mindenki megtalálja a számítását.

  6. Lovas szerint:

    A HÁDA nem szociális bolt, hanem egy nagyon ügyes üzleti modell. Budán és a gazdagabb kerületekben is vannak boltjaik, még csak nem is a szegények járnak oda. Kérdezzétek meg a nőismerőseiteket.

  7. kispajtás szerint:

    Lovas:
    Már megint mellédumálsz, vagy még nem józanodtál ki a tegnapi mámorból…
    Admin arra akarta terelni a figyelmet, hogy a HÁDA munkalehetőséget kínál megváltozott munkaképességű személyek számára.
    Idézem:
    “A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása a munkáltatók számára több szempontból is hasznos.
    A profitorientált vállalkozások természetesen elsősorban a gazdasági racionalitást veszik figyelembe. Ebben a vonatkozásban fontos érv, hogy az említett csoportba tartozó munkavállalók foglalkoztatásával a cégek a kapott kedvezmények segítségével csökkenthetik kiadásaikat, valamint további támogatásokat vehetnek igénybe, mindezek következtében pedig magasabb profitot realizálhatnak. Ide tartozik a rehabilitációs hozzájárulás fizetési kötelezettség kiváltása, a rehabilitációs kártyával igénybe vehető járulékkedvezmény, valamint a különböző bér- és egyéb támogatások, valamint az aktuális pályázati források”

    Érted már, te féleszű???

  8. Vasarlo szerint:

    ÉN szeretem a hádát mert jó minőséget ki lehet fogni jó áron. Viszont ilyenkor mikor új áru készlet lesz van na akkor messze elkerülöm mert a sok suttyó használtruha árulos berohan mikor kinyitott mindenkit fellokve és nézés nélkül tele dobál vagy 5 zsákot. Másnak magán embernek nem hagyva semmit ott.

  9. kispajtás szerint:

    Vasarlo:
    Nem zavar, hogy kissé ellentmondásba keveredtél? De legalább leírtad a lényeget, hogy szinte semmi nem marad a hiénák után.
    Egyébként fél Magyarország nyugatról behozott, kilós használt ruhában jár, mert még az új kínait sem tudja megfizetni

  10. admin szerint:

    Javasoljuk mindenkinek, aki nem ismeri a HÁDA bolthálózatot, hogy vélemény nyilvánítás előtt tájékozódjon arról, hogy miről van szó. A HÁDA sehol nem szociális bolt, többnyire nem is szegények, hanem középosztály beliek járnak oda, mivel kiváló minőségű áruik vannak meghökkentően olcsón.

  11. kispajtás szerint:

    admin:
    Elfelejtettél “x”-et tenni a bejegyzésedhez 😛

  12. Nagyapó szerint:

    admin! A ballibnek nem az a lényeg, hogy milyen üzletlánc a HÁDA, hanem, hogy lehessen károgni és valahogy be kell keverni a Fideszt, meg lehetőleg Orbánt!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. kispajtás szerint:

    Nagyapó:
    Miután megette a vasárnapi bablevest és kiböffentette a száján a keletkező bélgázokat, íme:

    “Részt vettek-e kormánytagok a Háda munkahelyteremtő trükkje körüli ügyeskedésben?
    (Háda, Seszták, Czomba)
    A Háda-cégcsoporthoz kötődő tulajdonosi kör egyik cége visszaélésszerűen vett igénybe 338 millió forint munkahelyteremtő támogatást.”

  14. kispajtás szerint:

    Nincs bejelentett dolgozójuk, de kaszáltak –
    A legnagyobb támogatásnak, valamivel több mint 338 milliónak a Maxx Pont Ruházati, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. örülhetett. Az elnyert támogatás összege jelentősnek tűnik ahhoz képest is, hogy a cég 2012-ben szerény, 26 millió forintos nettó árbevételt ért el (2011-ben 66 milliós, míg 2010-ben 72 milliós bevételt), s egyetlen bejelentett dolgozója sincs.
    A használtcikk kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás székhelye 2013 júniusától Tiszakanyár, előtte Nyíregyháza volt, s más volt a tulajdonosa is, majd az ismert használtruha-láncot működtető Háda György és leánya érdekeltségébe került. Ők azonban novemberben kiszálltak a cégből, azóta Háda egyik üzlettársa, Lakatos Roland a tulajdonosa.

  15. admin szerint:

    Nem kispajtás, nem kell x, csak nevetséges, hogy egy más országokban is megszokott boltot csak azért fikáztok le, mert mindenből, és bármi áron politikát akartok csinálni.

  16. strici szerint:

    admin!
    igazad van ok csinalnak mindenbol pitikat.
    keress vissza az oscar dijjra es lehet gondolkodni hogy bagoly mondja-e verebnek

  17. kispajtás szerint:

    admin:
    Röhejes,ostoba, érvelés nélküli a kommented.
    Más országokhoz annyi köze van, hogy nyugati országokban működő, különböző szervezetek jótékonykodás címén gyűjtik be a használt, de jó állapotú ruhákat, hogy továbbítsák a rászorulóknak. Na ez nem történik meg, mert bálában felvásárolja az általad istenített, használt ruha értékesítéssel foglalkozó cég és teríti a hálózatában. Hol itt a politika???
    Ja, hogy a 338 milliós munkahely teremtési támogatással kapcsolatban lettél ilyen érzékeny?

  18. Vásárló szerint:

    Én két másik Hádába járok. Remek üzlet. Aki azt hiszi, hogy a Hádának bármi köze van a jótékonykodáshoz, a vevőknek meg a rászorultsághoz, szerintem még nem járt Hádában. A ruhák pénzért, nem olcsón kaphatók, DE cserében kiváló minőségűek. Sokkal olcsóbbak, mint eredeti áron. Irodai munkába, banki, ügyvédi munkakörbe is viszik a barátnőim, mint a cukrot. Egy ismerősöm se rászoruló, ellenben a teljes baráti köröm egyetemet, főiskolát végzett huszonéves-harmincas, velem együtt nem is keresnek rosszul.

    Politikát csinálni ebből butaság volt, mert a nők többsége pontosan tudja, amit én.

  19. Vásárló szerint:

    Bocsánat, hasonló néven egy másik olvasó már hozzászólt, nem én voltam az ékezet nélküli.

Itt lehet hozzászólni !