Az MSZP-sek ki­fü­tyül­ték Ju­hász Pé­te­ré­ket

Ripost

Budapest, 2017. február 10. Juhász Péter, az Együtt elnöke (k) pártja Évértékelõ füttykoncert elnevezésû tüntetésén az I. kerületi Attila út és Apród utca keresztezõdésében Orbán Viktor évértékelõ beszéde elõtt 2017. február 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Juhász kedvenc tevékenységét nevezte felháborítónak

Úgy látszik, Juhász Péter nem képes elviselni ugyanazt, amivel ő szokott botrányos körülmények között megzavarni más rendezvényeket. Az aztán meg különösen fáj neki, hogy ha az MSZP egyik vezetője teszi ugyanezt. Mindez Dunakeszin, Juhász Péter pártjának rendezvényén történt.

Ju­hász Péter annyira szí­vére vette a dol­got, hogy nyílt le­ve­let írt a Magyar Szo­ci­a­lista Párt­nak.

A szocialisták sípokkal fütyülték ki az Együtt alapítóját, Gyurcsány egykori kabinetfőnökét, Szigetvári Viktort és a párt alelnökét, Hajdu Nórát. Lényegében botrányba fullasztották a rendezvényt.

Juhász Péter egy nyílt levélben szidta a magyar szocialistákat:

“Az MSZP nem képes tagjai sorából kivetni azokat a személyeket, akik a megújulás akadályai és ilyen módon a szervezet egésze nem képes a megújulásra. Ennek egyik példáját éppen most tapasztalhattuk meg.Pártunk választmányának elnöke, Szigetvári Viktor, alelnöke Hajdu Nóra és a Dunakeszi-Fót egyéni országgyűlési választókerületi szervezetünk vezetője, Szabó Mihály, valamint Vargha Nóra, pártunk tagja fórumot hirdetett Dunakeszire.

A rendezvényre számos helyi szimpatizánsunk érkezett, és a beszélgetés megkezdése után megjelent Fekete Zoltán, a választókerület MSZP-s vezetője 10-12 fő kíséretében, köztük egy helyben jól ismert fóti fideszes párttaggal.

Amikor Vargha Nóra, az Együtt tagja, fóti önkormányzati képviselő emelkedett szólásra, két olyan résztvevő, aki Fekete Zoltánnal közösen érkezett, sípot vett a szájába és megzavarta a rendezvényt. Az egyik ilyen sípos, szocialista aktivista fenyegetőleg közölte: a jövőben a kampány során minden olyan rendezvényt meg fognak zavarni, amelyen Vargha Nóra felszólal.

Juhász Péter fontosnak látta az is aláhúzni, hogy nem hajlandók közös listán indulni a szocialistákkal.

Forrás: Ripost

Egy hozzászólás “Az MSZP-sek ki­fü­tyül­ték Ju­hász Pé­te­ré­ket” bejegyzésre

  1. 0koska szerint:

    Tisztára mint az ovodában az ovodások! A zsebüket meg tömik és akkor meg hallgatnak!…

Itt lehet hozzászólni !