70 téli célgéppel síkosságmentesíti az utakat az FKF Nonprofit Zrt.

Piros figyelmeztetést adott ki az OMSZ az ország középső megyéire – jelentős mennyiségű ónos eső várható

OMSZ, FKF, Csepel.hu/Facebook, Köpönyeg.hu, Csepel.info

fkf-celgep-2017-01-31

Budapesten – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésének megfelelően – ma reggeltől változó intenzitással és területi megoszlásban ónos eső esik.

A Társaság a prognózis ismeretében kedden reggel 06 órától a legmagasabb, hármas készültségi fokozatban várta a csapadékot, a járművek éjféltől kezdődően preventív, megelőző síkosságmentesítést végeztek.

2017-01-31-15-napos-elorejelzes

15 napos előrejelzés (forrás: Köpönyeg.hu)

Napközben az OMSZ vörös riasztást adott ki Budapestre a további ónos eső, illetve a holnap reggelig várható havazás miatt, így Társaságunk további célgépeket vezényelt az utakra.

Jelenleg 70 darab téli célgép végzi folyamatosan a fő- és közösségi közlekedési útvonalak szórását, és mintegy 350 fő a Társaság üzemeltetésébe tartozó közjárdák, közlépcsők síkosságmentesítését.

A mellékutak jegesek, csúsznak, síkosságmentesítésüket a több mint 1200 km hosszúságú főútvonal hálózat rendbe tételét követően tudjuk megkezdeni.

piros-figyelmeztetes-2017-01-31

Az OMSZ felhívása

Kérjük a gépjárművel közlekedőket, hogy a téli útviszonyok miatt fokozott körültekintéssel közlekedjenek!

Az ingatlanok előtt járdák takarítása, síkosságmentesítése az ingatlanok tulajdonosainak, üzemeltetőinek a kötelezettsége.

Forrás: FKF

Csepeli közterületi panasz vagy kérés esetén munkaidőben az alábbi elérhetőségeken tehetnek bejelentést:

varosgazda-elerhetoseg

A Városgazda munkaidőn kívüli ügyeleti száma (közműszolgáltatás kimaradása, forgalmat akadályozó baleset vagy egyéb közterületi akadályok esetén is hívható): 30/6417672

Aktuális hírek az országból (forrás: Köpönyeg.hu):

koponyeg-2017-01-31

csepel.info

Itt lehet hozzászólni !