Meghalt George Michael

HVG, Femina,24

Foto: http://i.telegraph.co.uk/

Ötvenhárom évesen Oxfordshire-i otthonában elhunyt George Michael – közölte a BBC az énekes sajtósa által kiadott közleményre hivatkozva.

Elhunyt George Michael énekes-dalszerző, a Wham együttes egykori tagja. Az énekes ötvenhárom évesen, otthonában, békésen hunyt el – szerepel a közleményben, amelyet a BBC idéz.

 A rendőrség szerint gyanús körülmény nem merült fel a halálesettel kapcsolatban.

A Georgios Kyriacos Panayiotou néven, Londonban született énekes karrierje során 100 millió albumot adott el, két Grammy-díjat kapott.

Az 1980-as években lett népszerű, amikor megalapította a Wham! nevű popduót, egykori iskolatársával, Andrew Ridgeley-vel. Első szóló kislemeze, a Careless Whisper megjelenésekor az énekes még a duó tagja volt, és világszerte 6 millió példány kelt el a lemezből.

2010-ig 100 milliónál is több lemezt adott el, 2006-ban pedig 15 év után újra turnézni indult.

2011-ben egy bécsi koncert kórházba szállították, az összes fellépést lemondta. Gégemetszést is végre kellett rajta hajtani, mivel egy ideig kómában volt.

2013 májusában autóbalesetet szenvedett, minek következtében beütötte a fejét, és emiatt kórházba kellett szállítani.

George Michael december közepén jelentette be, hogy új albumon dolgozik.

A család azt kérte a közleményben, hogy ebben a nehéz és felkavaró időszakban tartsák tiszteletben a magánéletüket, és egyelőre további közlendőjük nincs.

 HVG, Femina,24

Egy hozzászólás “Meghalt George Michael” bejegyzésre

  1. Tsepeli szerint:

    Only good die young

Itt lehet hozzászólni !