Besét dicsérik a franciák – csapata legjobbja lett

Paris-normandie.fr, Csakfoci.hu, Csepel.info

bese_lehavre3-fill-650x436

A francia másodosztály péntek esti találkozóján ugyan a Le Havre hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a Tours ellen, Bese Barnabás a tőle megszokott remek teljesítményt hozta ezúttal is a csapatban.

A magyar válogatott védő játékát eddig is több alkalommal illették elismeréssel Franciaországban, és Bese ezúttal is felfelé lógott ki a csapatból. A rendkívül aktívan futballozó védő játékát a francia lapok is kiemelték a találkozó után.

francia-masodosztaly-19-fordulo-eredmenyek

Francia másodosztály, a 19. forduló eredményei (flashscore.com)

A paris-normandie.fr osztályzatai alapján Bese csapata legjobbjának bizonyult a vesztes mérkőzésen, 6-os osztályzattal jutalmazta őt a lap, erre a Le Havre-ból rajta kívül csak Mendy volt képes. A lap értékelésében kiemelte, hogy a védekezés mellett a támadójátékból is jócskán kivette a részét a magyar játékos.

Bese komoly szerepet játszott csapata játékában, rengeteget volt játékban, kérte a labdákat és bekapcsolódott a támadásokba is. Felfutásai magukban hordozták a gólveszélyt, és az összjátékban is hasznos volt – fogalmazott a lap a csepeli kötődésű magyar védőről.

Francia másodosztály, a bajnokság állása (flashscore.com):

a-bajnoksag-allasa-19-fordulot-kovetoen

csakfoci.hu

Itt lehet hozzászólni !