Sikeres adománygyűjtés a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A Csepeli Női Sportegyesület októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapja alkalmából jótékonysági gyűjtést szervezett a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Onkológiai Osztálya számára. A csepeli Curves a kitűzött célösszeget – 190.500 Ft – magasan túlszárnyalta, és több mint 300.000 Ft-ot gyűjtött össze, amelyből így a klinika egy véroxigén mérő műszert tud vásárolni.

A sportegyesület, amely már több mint hét éve működik a Szent Imre tér közelében, magas tagszámának és aktív vendégkörének köszönhetően nem kevesebb, mint 176 hölgyet mozgósított a jó cél elérése érdekében.

A siker nem meglepő, hisz a Curves-ös hölgyek már évek óta az emlőrák elleni prevenciónak szentelik október hónapját, és minden alkalommal más egészségüggyel kapcsolatos szervezet, intézet és egyesület tevékenységéhez járulnak hozzá. Az összetartó CSINI SE október 25-én délután egy figyelemfelkeltő mellrákellenes flashmob sétával ünnepelte meg az újabb sikeres jótékonysági akciót, és hívta fel a XXI. kerületi lakosság figyelmét a rendszeres emlőrákszűrés fontosságára.

„A rendszeres sportolás mellett nagyon fontosnak tartjuk a közösségépítést is, ezért számos programot és jótékonysági akciót szervezünk az év folyamán.” – nyilatkozta Vargáné Balogh Beáta, a Csepeli Curves klub tulajdonosa, ahová nők százai járnak rendszeresen, hatékony, 30 perces vidám köredzései, jellegzetes és jó hangulatú Zumba órái, és vidám atmoszférája miatt.

 

Itt lehet hozzászólni !