Tartós élelmiszereket és zöldalmát kaptak a rászoruló családok

Csepel.hu

TBE_2984

Tartós élelmiszereket és öt tonna zöldalmát osztanak szeptember 22-én és 23-án a rászoruló családoknak és időseknek a Humán Szolgáltatások Igazgatósága telephelyén. A többek között rizst, étolajat, cukrot, száraz tésztákat és konzerveket tartalmazó élelmiszercsomagot a csepeli önkormányzat támogatta, az almákat a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet ajánlotta fel.

Idén negyedévente a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket nevelő családok, a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő három vagy több gyermeket nevelő családok, valamint a hatvanhét év feletti átmeneti segélyben részesülő idősek kapnak tartós élelmiszereket – tájékoztatta oldalunkat Papp Veronika, a HSZI Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője.

 

AZS

Fotó: Tóth Beáta

Csepel.hu

5 hozzászólás “Tartós élelmiszereket és zöldalmát kaptak a rászoruló családok” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Barter üzlet!
    Cserében csak annyit kérnek, menjenek el szavazni és a “NEM”-re szavazzanak! 😛 😀

  2. öregedöbandi szerint:

    Izidor!Nem fogod elhinni,hogy én nem kaptam csomagot,mégis elmegyek szavazni,és” NEM”bejegyzést fogok tenni.Ez nem csomag,vagy ajándék miatt,hanem a józan paraszti és diktálja.Gondolom,hogy te is magad szereted eldönteni,hogy kit engedsz be a házadban,ki véve,ha valódi üldözött rászorult és nem követelődzik mint a többség teszi közöttük.Csak a valódi menekültet szabad be engedni.

  3. Grün Izidor szerint:

    öregedöbandi!
    Így viselkedik egy igazi úr! 😀

  4. kerdezo szerint:

    A szatyrok “tele vannak” osanos termekkel, a CBA meg tonkremegy? 😉

    /Nem am komolyan venni most engem!/

  5. Katalin szerint:

    Tényleg ennyire hülyének nézik az embereket? Grün Izidornak igaza van! Egyébként mikor fogják már fel az emberek, hogy 1200 fő migránsról van szó??? Mind az 1200 embert Csepelen fogják elhelyezni az 1400 valahány önkormányzati lakásban, mindenki külön-külön kap egy lakást??? Egyszerűen észbontó!!!!!!!!!! Nem hiszem, hogy ennyi hülye van ebben az országban 🙁

Itt lehet hozzászólni !