Olvasóink két dörrenést hallottak

Csepel.info, Mr.Gabee

Olvasóinktól kapott információk Csepel több pontján lehetett hallani 2 egymás utáni dörrenést szombaton késő este. Többen azt gondolták, hogy tűzjáték, de vannak olvasók akik kizárják a tűzijátékot.

Aki tudja, hogy pontosan hol és mi történt, írja meg a fórumba.

7 hozzászólás “Olvasóink két dörrenést hallottak” bejegyzésre

  1. Jim Carrey szerint:

    Az én voltam. Eldurrantam.

  2. Jobban szerint:

    New York-i robbantás: mintha egymillió zongorát ejtettek volna le
    …. „szándékos támadás” történt.
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20160918-a-hazak-is-beleremegtek-a-manhattani-robbanasba.html

  3. kiráyerdei szerint:

    Allah Akbar!

  4. Jobban szerint:

    Illegális határátlépés Európába, Magyarországra vs. az Amerikai Egyesült Államokba utazás:
    http://www.ustraveldocs.com/hu_hu/hu-gen-faq.asp
    1. Meddig kell érvényesnek lennie az útlevelemnek, ha amerikai vízumot szeretnék igényelni?
    Az Egyesült Államokba történő utazáshoz érvényes útlevélre van szükség, amely az Egyesült Államokban tartózkodás tervezett vége után még legalább hat hónapig érvényes (kivéve, ha valamely országspecifikus megállapodás ez alól felmentést nyújt).
    2. Utazhatok-e a Vízummentességi program keretében?
    Abban az esetben utazhat a Vízummentességi program keretében, ha ön a Vízummentességi programban részt vevő valamely tagország állampolgára, rendelkezik géppel olvasható útlevéllel, ideiglenes hivatalos céllal vagy 90 napot meg nem haladó időre látogat az Egyesült Államokba, megfelel a program egyéb feltételeinek, és beutazási engedélyt kapott az Utazási Engedélyt Jóváhagyó Elektronikus Rendszeren (ESTA) keresztül.
    A program igénybevételéhez önnek a Vízummentességi programra jogosult valamely ország állampolgárának kell lennie. A Vízummentességi program tagországainak állandó lakosai csak abban az esetben jogosultak a program keretében utazni, ha egyszersmind állampolgárai is a Vízummentességi program egy tagországának. Mielőtt az Egyesült Államokba utazik, javasoljuk, hogy látogasson el a Vízummentességi program weboldalára, és ellenőrizze, jogosult-e a Vízummentességi program keretében utazni.
    3. Mennyi díjat kell fizetni az ESTÁ-nak, és kinek kell megfizetnie a díjat?
    Az ESTA-regisztráció a feltétele annak, hogy bárki az Egyesült Államokba utazzon a Vízummentességi program keretében. Az ESTA-regisztráció díja 14 USD. A díj megfizethető online betéti kártyával, vagy az alábbi hitelkártya-típusok valamelyikével: Visa, MasterCard, American Express vagy Discover. Ha nem rendelkezik megfelelő hitelkártyával, harmadik személy (utazási iroda, családtag stb.) is kifizetheti ön helyett az ESTA-díjat. Ha az ESTA-regisztrációját elutasítják, úgy a díj csak 4 USD.
    4. Mi történik, ha ESTA-engedély nélkül utazom az Egyesült Államokba?
    Azok a Vízummentességi program keretében utazó személyek, akik nem kaptak ESTA beutazási engedélyt, arra számíthatnak, hogy nem szállhatnak majd fel az Egyesült Államokba tartó repülőgépre. Ha mégis felengedték a repülőgépre, úgy az Egyesült Államokba történő belépéskor (vagyis az érkezési repülőtéren) jelentős késedelemre, esetleg a belépés megtagadására számíthat. Az ESTA-regisztráció rendszerint csak néhány percet vesz igénybe, az engedély gyakran másodperceken belül megérkezik, és két évig érvényes, kivéve, ha a kérelmező útlevele a két éves időtartamon belül lejár. Ez esetben az ESTA-engedély az útlevél lejártáig érvényes.
    stb….
    Jól levédik magukat, bennünket meg kritizálnak….

  5. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Mekkorát robban egymillió zongora és milyen magasról ejtik le?! 😛 😀

  6. Hülvely Anna szerint:

    A dörrenés oka 100% 2 tűzijáték volt láttam a Szentmiklósi uton.Ott lakom ugyanis.

Itt lehet hozzászólni !