Kommandósok fogták el a szír férfit Budapesten

A társasház lakói több lövést is hallottak, mialatt a TEK-esek intézkedtek © Bors

Óriási riadalom volt kedd délután a főváros IX. kerületében, a József Attila-lakótelepen: összesen hét lövés dördült a Dési Huber utca egyik paneltömbjénél. A társasházban lakók, többnyire idős emberek közül többen az utcára szaladtak. Az egyik szem- és fültanú a Borsnak azt állította, hogy a lövéseket egy földszinti lakás irányába adták le, és szerinte füstbombát is használtak a kommandósok.

Úgy tudjuk, hogy a szóban forgó lakásban elég gyakran volt korábban is rendőri intézkedés, de az ott lakók szerint most volt az első alkalom, hogy a terrorelhárítók lettek mozgósítva. Elmondásuk szerint az ingatlanba ko­rábban be is törtek.
Információnk szerint a lakásban egy szír férfi lakott magyar élettársával. A TEK három autóval érkezett a helyszínre, kutyát is hoztak magukkal. Akciójuk eredményes volt, elfogták és előállították a lakásban élő férfit, akinek elszámoltatása lapzártánkkor is tartott. Feltehetően még az éjszaka őrizetbe is vették. A Bors úgy értesült, hogy a rendőrségi akció hátterében egy zsarolás állt. Az ingatlanban ottjártunkkor senki nem volt, a jelek szerint házkutatást nem tartottak.

2 hozzászólás “Kommandósok fogták el a szír férfit Budapesten” bejegyzésre

  1. bubu szerint:

    Szír menekült?

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Semmi menekült történet nincs az ügyben, le lehet már végre nyugodni.

Itt lehet hozzászólni !