Rosszul lett egy férfi a Csepel Plázánál

Csepel.info, Mr.Gabee

14233507_1763659843873216_258928484_o

14164135_1045606045558360_1863684120_o

Olvasónktól kapott információk szerint elgázoltak valakit Csepelen a Csepel Plaza és a HÉV végállomásnál lévő kereszteződésben csütörtök délelőtt. Ezt az információt később korrigálta egy informátorunk azzal, hogy a férfi vélhetően rosszullétből adódóan összeesett és a kiérkező mentőszolgálat nem tudta újraéleszteni. 

Egy fórumozónk megerősítette a fent leírtakat: Vártuk a hév elhaladását, én a túloldalán álltam, amikor hallottam a hatalmas puffanást, amit a tehetetlenül összeeső teste adott ki. Mikor odaértem hozzá, láttam, hogy mozdulatlanul fekszik, és folyik a nyál a szájából és igen komoly koponya sérülést szenvedheted, mert erősen vérzett. Végig ott voltam, amíg a mentősök megérkeztek. Próbáltunk a férfinek segíteni, de nem sikerült megmenteni.

5 hozzászólás “Rosszul lett egy férfi a Csepel Plázánál” bejegyzésre

  1. B.Timi szerint:

    A férfi szerintem rosszul lett, amíg a piros jelzésnél elhaladó hévet vártuk. (Pont úgy, ahogy a második képen láthatjuk.) Én a túloldalán álltam, amikor hallottam a hatalmas puffanást, amit a tehetetlenül összeeső teste adott ki. Mikor odaértem hozzá, láttam, hogy mozdulatlanul fekszik, és folyik a nyál a szájából és igen komoly koponya sérülést szenvedheted, mert erősen vérzett.Végig ott voltam, amíg a mentősök megérkeztek. Próbáltunk a férfinek segíteni, beszéltem hozzá….
    Őszinte részvétem a családjának és hozzátartózóinak!

  2. csepelifan szerint:

    RIP.. 🙁

  3. csepeli szerint:

    Tisztelt Szemtanú!
    Tisztelt, B.Timi!

    Az elhunyt felesége, nem magyar állampolgár! Keresi azt a személyt, aki a mentőt értesítette és mellette volt!

    A címem:frife@citromail.hu

    Kérem vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a feleséggel összetudjam hozni a találkozást!

    Nagyon szépen köszönöm!

  4. Veronika szerint:

    Kedves Timi,

    Meg szeretnenk koszonni, hogy szeretett edesapam mellett voltak eletenek utolso pillanataiban es nem hagytak ot egyedul.
    Nagyon varatlanul ert minket edesapam halala, veglegessege felfoghatatlan szamunkra, edesapam hianya pedig leirhatatlan.
    Nagyon sokat segitene nekunk, ha tudnank egy kicsit szemelyesen beszelni Onnel edesapam halalanak korulmenyeirol. Mi sajnos nem lehettunk mellette, nem tamogathattuk ot ezekben a nehez percekben, csak egy rendorsegi alkalmazott rideg kozlesebol ertesultunk halalarol.
    Nagyra ertekelnenk, ha egy par percet szemelyesen is tudnank beszelni a tortentekrol.
    Kerem, ha nem tartja tolakodonak keresemet, keressen a veronikakundera@gmail.com email-cimen.

    Koszonettel,

    Veronika

  5. csepeli szerint:

    T. Admin!

    Kérem, a segítségét, hogy az esetnél jelenlévő B.Timi-vel a család fel tudja venni a kapcsolatot! Ő volt az aki az elhunytat még élő állapotában találkozott és megvárta a mentők érkezését!

    Kérem, legyenek a gyászoló család segítségére abban, hogy kapcsolatot találjanak a B.Timi néven hozzászólóval!

    Üdvözlettel: “csepeli”

Itt lehet hozzászólni !