Eltűnnek az Agip-kutak Magyarországról

Index

agip-visore-franceweb

Hétfőn lezárult az ENI Hungaria megvásárlása, 173 Agip márkanév alatt futó benzinkút került a Molhoz. Ez elég jelentős bővülés, a megvásároltakkal együtt a Molnak 500 kútja lett az országban.

Az Agip-töltőállomások megvétele azért is jól jött a Molnak, mert így erősíteni tudott Budapesten és az autópályák mentén, vagyis pont azokon a helyeken, ahol eddig arányaiban kevesebb volt a Mol-kút.

A Mol már régóta szállított üzemanyagot egyes Agip-kutakra, az utóbbi években viszont úgy döntöttek, hogy a saját finomítók ellátási sugarán belül megpróbálnak több saját egységgel megjelenni, így az elmúlt két évben közel 450 töltőállomást vettek át a régióban, 2000 egységre duzzasztva a Mol-kúthálózatot.

Az Agip márkanév a magyar kutakról legkésőbb jövő év végéig eltűnik, a töltőállomásokat egy megadott ütemterv szerint teljesen Mol-kúttá alakítják, az átalakítás egy-egy kútnál legfeljebb néhány hetes kiesést jelent majd.

Fasimon Sándor, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója az Indexnek elmondta, korai arról bármit is mondani, hogy bezárnak-e majd egyes kutakat a felvásárlás után, alapvetően mindegyiket szeretnék használni.  Az Agip-munkavállalókkal és az Agip-kutaknál bejáratott partnerekkel pedig tárgyalni fognak a lehetséges további együttműködésről.

 

2 hozzászólás “Eltűnnek az Agip-kutak Magyarországról” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Akkor sem tankolok náluk, a lexarabb a benzinük.

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    OFF:
    http://csepel.info/?p=51799
    Az agitpropra:
    Júliusban több mint félmillióan vettek igénybe egészségügyi ellátást úgy, hogy elvileg nem lettek volna rá jogosultak, mert sem ők, sem a munkáltatójuk nem fizetett járulékot – írta a Magyar Idők az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól (OEP) kapott adatok alapján.
    http://index.hu/belfold/2016/08/02/felmillio_piros_lampas_kert_egeszsegugyi_ellatast_juliusban/
    Érdekes, mert ha egy cég nem fizet be, ott az inkasszó intézménye. Tehát félmillióan nem dolgoznak.

Itt lehet hozzászólni !